Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Στον αέρα 90.000 ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ

Κατά τα άλλα τα αρμόδια στελέχη δηλώνουν αισιόδοξα για την πορεία των εσόδων

Έχουν απομείνει μόλις δύο ημέρες μέχρι την εκπνοή και της παράτασης για την καταβολή των εισφορών του Ιανουαρίου και στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης δεν έχουν αναρτηθεί ακόμη τα ειδοποιητήρια πληρωμών.

Ουσιαστικά κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται με 60.000 μισθωτούς με παράλληλα απασχόληση για την οποία έκοβαν δελτίο παροχής υπηρεσιών, καθώς ακόμη δεν έχει εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος για τον τρόπο που θα πρέπει να πληρώσουν, αλλά και για 31.000 μισθωτούς μηχανικούς οι οποίοι ενώ έκοβαν μπλοκάκι το 2015 δεν φαίνεται στο σύστημα κανένα ποσό καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ακόμη έχουν ενεργό μπλοκάκι.

Κατά τα άλλα τα αρμόδια στελέχη δηλώνουν αισιόδοξα για την πορεία των εσόδων καθώς τονίζουν πως 628.000 ασφαλισμένοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες είχαν καταβάλει τις εισφορές Ιανουαρίου μέχρι και την περασμένη εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News