Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Παπανδρέου: «Ο Καραμανλής άφωνος επί 8 χρόνια βιάστηκε να μιλήσει για το Βατοπαίδι»

"Είναι θλιβερό για τους Έλληνες και τη χώρα, ότι κ. Καραμανλής, αν και πρώην πρωθυπουργός, μίλησε σήμερα ως άρχοντας της συγκάλυψης και του σκότους, μόνο και μόνο για να ρίξει εκ νέου σκιά στις δικές του ανομίες"

«Οχτώ χρόνια μετά την πλήρη αφωνία, ο πρώην Πρωθυπουργός αντί να μιλήσει για τη χώρα, αντί να εξηγήσει πώς την οδήγησε σε πλήρη εκτροχιασμό, βγήκε σήμερα ως αγανακτισμένος, για να πανηγυρίσει την απόφαση του Βατοπεδίου» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με αφορμή την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου, το ΚΙΔΗΣΟ σημείωνει:

«Να επισημάνουμε στον κ. Καραμανλή ότι οι «παραπλανηθέντες Υπουργοί» του, με τη σημερινή δικαστική απόφαση παύουν να θεωρούνται «παραπλανημένοι», αφού το Δικαστήριο απεφάνθη ότι οι κατηγορούμενοι – υπάλληλοι «εκτελούσαν κυβερνητικές εντολές» (της δικής του δηλαδή Κυβέρνησης).

Επίσης, ότι η έκταση που μεθόδευε με άκρα επιμέλεια το κυβερνητικό του επιτελείο να παραχωρηθεί στη Μονή Βατοπεδίου για να ανταλλαγεί κατόπιν με πολυτελή δημόσια ακίνητα, αναγνωρίζεται με την σημερινή απόφαση ότι είναι «δημόσια». Ότι δηλαδή με τις κυβερνητικές του μεθοδεύσεις αντηλλάγησαν δημόσια ακίνητα που χαρίστηκαν, με δημόσια ακίνητα.

Οι επισημάνσεις αυτές ισχύουν και για όλους τους συμπανηγυρίζοντες, που σπεύδουν να μιλήσουν για φούσκα και δήθεν σκάνδαλο.

Είναι θλιβερό για τους Έλληνες και τη χώρα, ότι κ. Καραμανλής, αν και πρώην πρωθυπουργός, μίλησε σήμερα ως άρχοντας της συγκάλυψης και του σκότους, μόνο και μόνο για να ρίξει εκ νέου σκιά στις δικές του ανομίες».

17 σχόλια:

  1. Πιός μιλάει ρέ παιδιά; Ο τενεκές τής Ελληνικής πολιτικής ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώπα ρε Μπαμπινιώτη

      Διαγραφή
    2. Οι τενεκέδες συνεννοούνται μεταξύ τους και καμμιά φορά ο ήχος που βγάζουν μπορεί κάτι να σημαίνει.Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και αντί να βάζεις κάτι στην άκρη,βάζε το μυαλό σου να δουλεύει μήπως καταλάβεις τι παιζόταν στην τενεκεδούπολη, εκείνη την εποχή που ψήφιζες τενεκέδες και τώρα φταίνε οι άλλοι.Είχαν πολλά κοινά οι τενεκέδες της εποχής εκείνης,μεταξύ των οποίων και την κληρονομιά του ονόματος.

      Διαγραφή
    3. Μέ αρέσει νά πονάς!!!!!

      Διαγραφή
  2. 2 και 12 πες μας ποιος δεν ειναι τενεκες τοσα χρονια απο αυτους που κυβερνησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξερουμε ποιος ηταν,παντως ο τωρινος ειναι ο μεγαλυτερος και χειροτερος και τους εχει ξεπερασει

      Διαγραφή
    2. Γεώργιος Παπαδόπουλος, Στέλιος Παττακός.

      Διαγραφή
    3. 3.08 στον Μελιγαλα έγινε μισή δουλεια. Κατάλαβες; Γι αυτο υπάρχεις παλιοφασισταρα

      Διαγραφή
    4. Σ ΩΡΑΙΟΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ....

      Διαγραφή
  3. Ημαρτον κυριε, πισω μου σ εχω σατανα, ακομα υπαρχει τουτο το απολιθομα του ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A...ρε που εισαι Παπαδοπουλε!!!!και λαθος σου που αγκαλιαζες και κατι βρωμερα σκουληκια σαν τον 4.10 -Φαλκονερα,φαλκονερα χρειαζοταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω κουφάλα 7.58 ήμουν αγέννητος επί χούντας αλλα φασισταρια σαν κι εσένα θέλω πάνω από δεκα

      Διαγραφή
    2. Τσου ρε αντιφασιστα λακη....φτυσε τα μπουτακια σου

      Διαγραφή
    3. Γράψε τό ονοματάκι σου 10:38 λίγο μπορείς; Γουστάρεις δηλαδή με δέκα αντρες νά τα βάλεις; Μεταξύμας σού αρέσουν οι δεξιοί ε; τούς θέλεις δέκα δέκα, τί τρελό αγοροκόριτσο ησε εσύ;

      Διαγραφή
  5. Άρχοντας ήταν ο Καραμανλής και θα παραμείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mister Ga Ga. Όπως λέμε lade Ga Ga

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News