Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Δήμος Πέλλας: Πρόστιμο 100 ευρώ στους ιδιοκτήτες ζώων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους

Ανακοίνωση

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ
- ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟ
- ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΩΝ

Ο Δήμος Πελλας υποστήριξε ακόμη μία φορά την πρωτοβουλία του Συλλόγου Ζωοφιλων Γιαννιτσων! Τοποθετήθηκαν οι παρακάτω πινακίδες σε πολλά σημεία της πόλης μας, για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ζώων!

Παρακαλουμε τους ιδιοκτήτες σκύλων να δώσουν το καλό παράδειγμα, να βγάζουν τα ζώα τους βόλτα μόνο με λουρί διότι υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται για τους ίδιους ή για τα παιδιά τους και να γίνεται αμέσως καθαρισμός των περριτωματων! Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σεβασμός στους συνανθρώπους μας και στο περιβάλλον! Έτσι δεν δημιουργείται αποστροφή και διχόνοια!

Το πρόστιμο είναι 100 €!

Θα θελα να ευχαριστήσω τους Αντιδημαρχους Παναγιώτη Κερασόπουλο, Πέτρο Σεραϊδη, Γιάννη Γυριχίδη για την άψογη συνεργασία! Και φυσικά τον Χρήστο Χόντο τον υπάλληλο για την βοήθεια!

Άννα Γέργου
Πρόεδρος Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών
























4 σχόλια:

  1. Να δούμε στην Αριδαια πότε θα κάνουν κάτι για τα σκυλιά που κυκλοφορούν κοπάδια και ορμάνε στον κόσμο και φοβάσαι να περπατήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως πάντα σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης

      Διαγραφή
  2. Ελπίζω λίγο,λίγο να γίνουμε άνθρωποι με σεβασμό στον συνάνθρωπο,τα ζώα και την κοινωνία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mazepste Kai ta adespota poy afinete se ka8e xori m ke

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News