Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Μαυρίδης κι ο Γιώργος Λέντζας ξεκινούν ένα... ελληνικό World Party

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου

Η παρέα του World Party έχει πλέον χωρίσει με τον Σάκη Τανιμανίδη να ξεκινά από αύριο, Δευτέρα, ως παρουσιαστής στο νέο Survivor στον ΣΚΑΪ, ενώ ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκινά ένα καινούργιο πρότζεκτ στον Alpha.

Ο Μαυρίδης παρέα με τον Γιώργο Λέντζα, ο οποίος συνόδευε το δίδυμο στα ταξίδια σε όλον τον κόσμο ξεκινούν μια νέα εκπομπή που θα ονομάζεται «Στο δρόμο».

Το concept είναι παρόμοιο με το WorldParty αν και τα ταξίδια θα είναι μόνο μέσα στην Ελλάδα. Οι δύο άνδρες, συνοδευόμενοι από το σκυλάκι τους, τη Μόλυ, αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο βαν, το ανακατασκευάζουν και βγαίνουν στο δρόμο για να ξεκινήσουν ένα road trip στην Ελλάδα. Σκοπός τους να πραγματοποιήσουν όσες περισσότερες επιθυμίες έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.

Η λίστα παραμένει ανοικτή και ανανεώνεται, αφού στο δρόμο συναντούν φίλους αλλά και άγνωστους και εκπληρώνουν και τις δικές τους επιθυμίες, όσο τρελές ή τολμηρές κι αν είναι!

Η λίστα των επιθυμιών περιέχει διάφορες δράσεις και απρόοπτα.

- Ο Γιώργος Μαυρίδης επιχειρεί να τρέξει 42 χλμ στον κλασικό Μαραθώνιο, να περάσει από οντισιόν για να πάρει μέρος σε ελληνική σειρά αλλά και να προσγειωθεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου κάνοντας παρά πέντε, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αγώνας!

- Ο Γιώργος Λέντζας τολμά να κατέβει την πλαγιά ενός χιονισμένου βουνού με κανό, να ζητήσει σε ραντεβού τη γυναίκα των ονείρων του, ακόμη και να εμφανιστεί ακάλεστος σε γάμο!

- Η Μόλυ κυνηγά άπειρα μπαλάκια του τένις, ταΐζει αδέσποτα παρέα με τους Γιώργηδες, ενώ επισκέπτεται ακόμη και ψυχολόγο σκύλων με τον Γιώργο Μαυρίδη, γιατί η σχέση τους περνάει κρίση!

Για τρεις μήνες σπίτι τους είναι το βαν και γειτονιά τους όλη η Ελλάδα!

Η κριτική επιτροπή του StarAcademy έκλεισε και ανακοινώθηκε επίσημα από τον Μένιο Φουρθιώτη στα Αποκαλυπτικά. Στις τρεις θέσεις των κριτών θα καθίσουν οι: Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας και Πέτρος Κωστόπουλος.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News