Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

To ένα και μοναδικό γυναικείο χαρακτηριστικό που έλκει έναν άντρα

Άσε το μακιγιάζ στην άκρη, πέτα τα ψηλοτάκουνα στη ντουλάπα

Kι αν έχουμε μιλήσει για το πώς θα γοητεύσεις έναν άντρα και πώς θα τον κάνεις δικό σου και πώς τελικά θα ζήσετε ευτυχισμένοι όπως συμβαίνει και στα παραμύθια. Καλά αυτό δε συμβαίνει σχεδόν ποτέ, διότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και μάλλον σκληρή, οπότε το happy end που ψάχνεις, ίσως και να μην έρθει, αλλά δεν είναι κακό να ελπίζεις.

Παρόλα αυτά, οι έρευνες οι οποίες γίνονται αρκετά συχνά και έχουν να κάνουν με τη σχέση των δύο φύλων, βγάζουν ευρήματα τα οποία μόνο αδιάφορα δε λες. Σίγουρα έχεις παρατηρήσει κάποιες γυναίκες οι οποίες ίσως να μην είναι αυτό που λέμε θεές, αλλά έχουν πάντα εμφανίσιμους άντρες στο πλευρό τους οι οποίοι το λιγότερο τις... λατρεύουν! Και σίγουρα έχεις παρατηρήσει άλλες, οι οποίες αγγίζουν προδιαγραφές μοντέλου, ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας, και παρόλα αυτά είναι πάντα... μόνες!

Άσε το μακιγιάζ στην άκρη, πέτα τα ψηλοτάκουνα στη ντουλάπα, και κάνε την προσωπική σου ενδοσκόπηση. Είναι άραγε αρκετή μία ωραία εμφάνιση για να σου εξασφαλίσει την ευτυχία ή τελοσπάντων αυτό που ζητάς; Οι έρευνες και οι ειδικοί σου απαντούν πως όχι διότι αυτό που έχει σημασία είναι η αυτοπεποίθηση την οποία εκπέμπεις.

Και πώς αποκτάς αυτοπεποίθηση όταν νιώθεις το λιγότερο ταπεινό χαμομηλάκι; Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι τρόποι, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να νιώσεις μοναδική και τελικά... ακαταμάχητη:

- Δούλεψε με την προσωπικότητά σου: Διάβασε, ενημερώσου, δες θέατρο και γενικότερα κάνε πράγματα τα οποία ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Κατά κανόνα οι άνθρωποι που ασχολούνται με πολλά τείνουν να τραβούν και την προσοχή.

- Επικεντρώσου στην επικοινωνία σου με τους άλλους: Όσο πιο επικοινωνιακή είσαι, τόσο πιο γοητευτική γίνεσαι τελικά.

- Φρόντισε την εμφάνισή σου: Και δεν εννοώ με το να βάλεις τρεις στρώσεις make up ή να να φορέσεις το πιο κοντό σου φόρεμα. Γυμνάσου, φρόντισε τη διατροφή σου, κάνε και καμιά μάσκα ομορφιάς και όλα αυτά με χαλαρωτική μουσική και ένα ποτήρι κρασί. Ήρθε η ώρα να κακομάθεις τον εαυτό σου γιατί πού και πού είναι αναγκαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News