Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Survivor: Έφαγαν... ποντίκια σαγανάκι!

Το απίστευτο μενού στο Survivor

Ο Ηλίας Βαλάσης, 14 χρόνια μετά το Survivor, επισκέφθηκε τον Θέμο Αναστασιάδη και έκανε κάποιες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το φαγητό τους. Οι παίκτες του τότε Survivor έμαθαν χθες το βράδυ ότι έχουν φάει ποντίκια σαγανάκι, ενώ δεν είχαν ιδέα περί τίνος πρόκειται!


«Κάποια στιγμή που δεν είχαμε τίποτα να φάμε -μόνο καρύδες τρώγαμε για βδομάδες, χάνεις πάρα πολλά κιλά- είχα ψαρέψει γλαράκια και τους έλεγα ότι είναι στρείδια. Μετά κάτι αβγουλάκια που βρήκαμε τυχαία από μία χελώνα, δεν μπορούσα να τα αφήσω εκεί να πάνε χαμένα. Πολλές φορές άκουγα ποντίκια κι έλεγα «ρε παιδί μου, τα ποντίκια εδώ δεν έχει σκουπίδια να φάνε, άρα είναι καθαρά». Τους στήνω μια παγίδα και τη μόνη φορά που πέσανε λέω «θα δοκιμάσω πρώτα εγώ να δω τι γίνεται και μετά θα δώσω στους άλλους». Δοκίμασα το πρωί και ήταν μια χαρά, σαν ψαχνό από σπουργίτι. Εκπληκτικό το φαγητό! Σαγανάκι αυτά ήταν εξαιρετικά! Έπιασα καμιά 15αρια μικρά και όλοι έφαγαν από λίγο. Δεν τους είπα ποτέ τι ήταν! Είχε ένα φίδι το οποίο το έφαγαν οι άλλοι, το πρόλαβαν οι άλλοι», εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βαλάσης!


Πηγή: e-radio.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News