Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ruslana: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision του 2004

Δείτε πως είναι σήμερα

Νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision το 2004, ήταν η Ουκρανή Ruslana, με το Wild Dances. Μάλιστα, εκείνη την χρονιά η Ελλάδα είχε στείλει στον διαγωνισμό τον Σάκη Ρουβά με το Shake it.

Σήμερα, 14 χρόνια μετά το διαγωνισμό που κέρδισε, η Ruslana είναι 43 ετών και βρέθηκε στην χθεσινή κλήρωση στο Κίεβο για τη φετινή Eurovision.

Εκεί την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και η αλήθεια είναι πως δεν θυμίζει ιδιαίτερα την εντυπωσιακή γυναίκα που εμφανίστηκε στη σκηνή του διαγωνισμού.

Δείτε πως είναι σήμερα:


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News