Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Πληρωμές με τερματικό POS στο Δήμο Αλμωπίας

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ POS ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αλμωπίας εξελίσσει τις συναλλαγές του με τους Δημότες του και προς διευκόλυνση εκείνων, οι συναλλαγές θα μπορούν να γίνονται μέσω τερματικού POS.

Οι δημότες Αλμωπίας λοιπόν θα μπορούν πλέον, να ρυθμίζουν τις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο, μέσω τραπεζικής κάρτας, αφού το Ταμείο του Δήμου προμηθεύτηκε τερματικό μηχάνημα POS.

Η νέα αυτή διαδικασία έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή και μπορεί να διευκολύνει τους δημότες, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με την Διευθύντρια του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Αριδαίας.

6 σχόλια:

  1. otan eina na ta paroun amesos vriskoun eukolo tropo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πουν οτι εχει κ 1,20 κρατησ στην καθε συναλλαγη που θα πραγματοποιητε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ? ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΟΒΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, Μ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΤΙ Θ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. 12.39 τραβά μάθε να γράφεις ρε και μετά σχολίασε τρόμπα μαρινα!!

      Διαγραφή
  3. Μην ξεχνάτε και εμάς στα
    απομακρισμενα φτωχά χωριά του
    δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News