Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Κερδίστε δώρα παίρνοντας μέρος σε online έρευνες αγοράς

Δωροεπιταγές για εξαργύρωση στα μεγαλύτερα καταστήματα

Δύο νέες πλατφόρμες ερευνών χρησιμοποιούν ανταποδοτικά οφέλη για να προσεγγίσουν χρήστες με σκοπό να μοιραστούν τις απόψεις τους μέσω online ερευνών. Η ανταποδοτικότητα είναι ένα μέσο επιβράβευσης για το χρόνο και την προσπάθεια που αφιερώνουν τα μέλη κερδίζοντας πόντους για κάθε έρευνα που συμπληρώνουν. Έτσι οι χρήστες-μέλη αποκτούν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν τους πόντους τους με δωροεπιταγές, κουπόνια PayPal, μονάδες Facebook ή ακόμα και να κάνουν μια δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Οι συγκεκριμένες πλατφόρμες δεν συμμετέχουν σε καμία δραστηριότητα προώθησης, διαφήμισης ή άμεσου μάρκετινγκ. Ενώ όλες οι προσπάθειές τους εστιάζουν στην άντληση στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τα θέματα των ερευνών τους, όπως η προκαταρκτική αξιολόγηση τηλεοπτικών διαφημίσεων, η παρουσίαση νέων προϊόντων και η μέτρηση της ικανοποίησης πελατών.

Επιπλέον, οι εταιρίες είναι καταχωρημένες με αριθμό μητρώου και ακολουθούν την πρέπουσα διαδικασία στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Δείτε τις νέες ιντερνετικές πλατφόρμες και γραφτείτε δωρεάν εδώ κάντε κλίκ:

-MySurvey

-Daedalus




 *Κείμενο από e-radio*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News