Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Χάσε λίπος ενώ κοιμάσαι - Mε τον πιο εύκολο τρόπο

Το καφέ λίπος – μικρότερη η ποσότητά του στον οργανισμό μας- καίει ενέργεια και παράγει θερμότητα

Μπορούσες να φανταστείς ότι ένα δροσερό δωμάτιο θα ήταν το μέσο για την απώλεια βάρους; Κι όμως!

Ο καθηγητής Άσλει Γκρόσμαν στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης το υποστηρίζει και στηρίζεται σε επιχειρήματα. Οι χαμηλές θερμοκρασίες βοηθούν το λευκό λίπος (το «κακό») να μετατραπεί σε καφέ (το «καλό»). Το λευκό λίπος απορροφά ενέργεια και αποθηκεύει τις θερμίδες ώστε να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά. Το καφέ λίπος – μικρότερη η ποσότητά του στον οργανισμό μας- καίει ενέργεια και παράγει θερμότητα.

Η δροσερή θερμοκρασία του δωματίου θα βοηθήσει το λευκό λίπος να γίνει καφέ. Το σώμα θα κάνει προσπάθεια να προσαρμοστεί στις επικρατούσες συνθήκες και να παράξει περισσότερη θερμότητα. Το ανοιχτό παράθυρο δημιουργεί αυτές τις συνθήκες και βοηθά τον οργανισμό να κάψει λίπος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News