Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Π.Ε. Πέλλας στηρίζει την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let' s do it Greece»

Η Π.Ε. Πέλλας στηρίζει την Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let' s do it Greece»

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης “Let' s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάκη Βασιλειάδη, καθώς η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά δεν μπόρεσε να παραστεί στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Σκοπός της επίσκεψης των μελών της Πρωτοβουλίας ήταν η στήριξη από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας της εθελοντικής προσπάθειας που θα γίνει σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί μια δράση εθελοντισμού ευρείας απήχησης με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών, ομάδων, συλλόγων, φορέων και πολιτών, το περιεχόμενο της οποίας θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα.


Ο κ. Βασιλειάδης διατύπωσε την αδιαμφισβήτητη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο σπουδαίο αυτό εγχείρημα της Δράσης ''Let's do it Greece'', δηλώνοντας ότι ''στόχος μας είναι να προάγουμε τον εθελοντισμό και να διάδώσουμε το μήνυμα της συνεργασίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας''. Ταυτόχρονα, μετέφερε τα συγχαρητήρια της Αν. Αντιπεριφερειάρχη κυρίας Αηδονά για την προσπάθεια που κάνει η Δράση και την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

1 σχόλιο:

  1. Έχω παρατηρήσει σε όλους ανεξαιρέτως τους επαρχιακούς δρόμους,δεν υπάρχει ούτε ένα μέτρο γης στο πλάι του δρόμου που να μην έχει σκουπίδια πεταμένα προφανώς από επιβαίνοντες σε αυτοκίνητα.Κεντρικοί δρόμοι,όπως Αριδαία -Λουτρά,Αριδαία -Εξαπλάτανος,Αριδαία -Ξιφιανή,είναι απογοητευτικά γεμάτοι.Καλό θα ήταν να βελτιώσουμε τους εαυτούληδες μας,να σταματήσουμε την υποκρισία,να κάνουμε αυτοκριτική και να δώσουμε παιδεία κάποια στιγμή στους επόμενους για να διευκολύνουμε και το έργο των εθελοντών που θα είναι πάντοτε χρήσιμοι.Α,και να σηκωθούμε από τους καναπέδες προφανώς και να ξεκολήσουμε από τα "μέσα κοινωνικής αποβλάκωσης".Όλα είναι χρήσιμα μέχρι ενός σημείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News