Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Joga Bonito: Όταν το ποδόσφαιρο προάγει τον πολιτισμό! (ΦΩΤΟ)

Παιχνίδι, χορό, δωράκια και πολλά γκολ στην διασκέδαση

Το ποδόσφαιρο προάγει τον πολιτισμό. Σε μια υπέροχη εκδήλωση η ποδοσφαιρική ακαδημία Αλμωπίας Joga Bonito έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Με σύμμαχο τον καλό καιρό μικροί και μεγάλοι φορώντας τα ομορφότερα χαμόγελα τους, διασκέδασαν με την ψυχή τους , σε ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα. Παιχνίδι, χορό, δωράκια και πολλά γκολ στην διασκέδαση.

Ευχόμαστε και πάλι σε όλα τα παιδιά υγεία, χαρά, τύχη και καλή πρόοδο στο σχολείο. Ακαδημία δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, είναι ομάδα, διασκέδαση, όμορφες εκδηλώσεις, νέες παρέες και πολλά χαμόγελα για μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε τον μορφωτικό σύλλογο των Προμάχων και ιδιαίτερα τους νεαρούς χορευτές και την δασκάλα Πολυξένη Νάνου για το υπέροχο πρόγραμμα και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση μας, το κατάστημα Givova Θεσσαλονίκης για τα δώρα που πρόσφερε στους οχτώ τυχερούς των τμημάτων μας (οχτώ μπάλες ποδοσφαίρου και οχτώ ζευγάρια επικαλαμίδες), τον κύριο Ιωάννη Σβάρνα και το κατάστημα Μultimedia για τα τρία δώρα της κλήρωσης και τον κύριο Σίμο Τοπαλίδη και το κατάστημα Γερμανός στα Κουφάλια για το μεγάλο δώρο της κλήρωσης (τάμπλετ). 



















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News