Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι σε εκλογές και Grexit

Δείτε τι έγραψε

Τις δύο εκδοχές, που έχει να αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε tweet του ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Δείτε τι έγραψε:

«Η ΝΔ ζητά εκλογές. Ο Σόιμπλε καραδοκεί να βάλει πάλι θέμα Grexit. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως απέναντι σε αυτά τα επιζήμια και παράλληλα σχέδια», έγραψε στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης.

4 σχόλια:

  1. εγω πιστεύω πως πριν το σύριζα όλα ήταν καλύτερα.Και το παιδί σου διόριζες στο δημόσιο,και ένφια δεν είχαμε,και δάνεια παίρναμε και είμασταν καλά.Γενικά πέρα βρέχει.Δεν είχαμε άγχος.Τώρα είναι δύσκολα.Δεν τους μπορώ αυτούς αγχώνομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μου , τι λες, μην αγχώνεσαι!!
    Εκτός εάν δεν σε λένε Καρανίκα, Νοτοπούλου, Καλογρίτσα κλπ.
    Κάτσε εκεί και φάε το σανό σου.Άκου τα νταούλια και τους ζουρνάδες, χάζευε και τις αγορές που χορεύουν....χωρίς άγχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΟΥΤΕ ΚΕΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε σεις σε 2 χρονια δεν μπορειτε να φιαξετε οτι διελυσαν οι άλλοι σε 40? καλά μαλακ@@ ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News