Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Το Facebook ετοιμάζει υπηρεσία πρόγνωσης καιρού

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χρήστης να έχει ενεργοποιημένο το GPS

Το Facebook ετοιμάζει τη δική υπηρεσία η οποία θα ενημερώνει τους χρήστες του για τον καιρό.

Το νέο εργαλείο καιρού του Facebook το οποίο είναι σε συνεργασία συνεργασία με την ιστοσελίδα Weather.com, εμφανίζεται στο NewsFeed του χρήστη και τον ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή του, αλλά και για την πρόγνωση τις επόμενες μέρες.

Ο καιρός στο Facebook θα είναι σταδιακά διαθέσιμος σε όλους τους χρήστες σε όλο τον κόσμο και θα βρίσκεται στο News Feed στην αριστερή στήλη κάτω από την επιλογή “More”.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο χρήστης να έχει ενεργοποιημένο το GPS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News