Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η σeξι Μεξικάνα παρουσιάστρια που αποκάλυψε στον αέρα το... κρυφό τατουάζ της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και προκάλεσε πανικό στους τηλεθεατές της...

Η παρουσιάστρια Claudia Guajardo έκανε ένα σπέσιαλ... «δωράκι» στους τηλεθεατές της αθλητικής εκπομπής της στο Μεξικό. Τώρα ίσως το κοινό να είναι ακόμα πιο φανατικό...

Η Guajardo αποφάσισε να παρουσιάσει on air το σeξι τατουάζ της το οποίο έχει κάνει λίγο πιο κάτω από την κοιλιά της αφού προηγούμενως παραδέχθηκε ότι το είχε δείξει σε έναν συνάδελφό της ο οποίος και την προκάλεσε να το εμφανίσει και σε ζωντανή μετάδοση.

Για να το δείξει, μάλιστα, και να το καταγράψει η κάμερα χρειάστηκε να κατεβάσει λίγο και το εσώρουχό της ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο.

«Μη, μη, σταμάτα» ακούστηκε να φωνάζει ένας από τους συμπαρουσιαστές της αν και, όπως αποδείχθηκε, η κίνηση της όμορφης τηλεπαρουσιάστριας ήταν μάλλον προσχεδιασμένη καθώς μετά τη ζωντανή μετάδοση ακολούθησε replay σε αργή μετάδοση.


 Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News