Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυση της Μελάνια Τραμπ κατά της Daily Mail!

Η Μελάνια είχε αρχικά καταθέσει μήνυση κατά της MailMediaInc σε δικαστήριο του Μέριλαντ

Μήνυση κατέθεσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, κατά της DailyMail, σε ένα δημοσίευμα της οποία αφήνονταν υπόνοιες πως όταν τη δεκαεετία του ’90 η Μελάνια δούλευε ως μοντέλο ήταν και συνοδός κυρίων!

Η Μελάνια Τραμπ τώρα ζητά από την εταιρία που εκδίδει τη DailyMail αποζημίωση ύφους 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Μελάνια είχε αρχικά καταθέσει μήνυση κατά της MailMediaInc σε δικαστήριο του Μέριλαντ. Πριν από μερικές μέρες όμως, δικαστής έκρινε ότι η μήνυση δεν θα έπρεπε να έχει κατατεθεί στο Μέριλαντ και την απέρριψε.

Η πλευρά Τραμπ κατέθεσε τη μήνυση στο Μέριλαντ γιατί εκεί είναι η βάση του bloggerWebsterGriffinTarpley, ο οποίος στις 19 Αυγούστου του 2016 είχε γράψει πως η Μελάνια εργαζόταν ως «συνοδός κυρίων» τη δεκαετία του ’90, όταν και έκανε καριέρα ως μοντέλο. Η DailyMail, μάλιστα, είχε ανακαλέσει το άρθρο μετά την πρώτη μήνυση.

Ωστόσο μετά την απόρριψη του δικαστή και παρά την ανάκληση του άρθρου, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επανακατέθεσε τη μήνυση, τόσο κατά της MailMediaInc όσο και κατά του WebsterGriffinTarpley, αυτή τη φορά σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου η εταιρία διατηρεί γραφεία και ζητά αποζημίωση ύψους τουλάχιστον 150 εκατομμυρίων δολαρίων για τη ζημιά που προκάλεσε το άρθρο στη φήμη της και την επαγγελματική της καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News