Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Μειώσεις στους καταναλωτές της Αριδαίας λόγω αποχετευτικού - Επιβράβευση των καλοπληρωτών

Όλα αυτά θα εντάσσονται στα πλαίσια της νέας τιμολογιακής πολιτικής

Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις έβαλε στο τραπέζι της Διαβούλευσης ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου κατά τη διάρκεια της 1ης ανοιχτής συζήτησης με τους πολίτες που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργίου πρότεινε μείωση της τάξης του 10 – 15 % για όλους τους κατοίκους της Αριδαίας, που θα λειτουργήσει ως ανταποδοτικό μέτρο για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου της πόλης, η οποία θα αφορά διάστημα ίσο με τη διάρκεια κατασκευής του έργου.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έχει ένα από τα χαμηλότερα τιμολόγια σε όλη την Ελλάδα, τη στιγμή που άλλες Δ.Ε.Υ.Α. χρησιμοποιούν αυτές τις τιμές για τα κοινωνικά τους τιμολόγια.

Επίσης, έκανε λόγο για επιβράβευση των καταναλωτών καταθέτοντας πρόταση που περιλαμβάνει οικονομικές ελαφρύνσεις σε όσους καταναλωτές είναι τυπικοί στις συναλλαγές τους με τη Δ.Ε.Υ.Α.

Όλα αυτά βέβαια θα εντάσσονται στα πλαίσια της νέας τιμολογιακής πολιτικής.

17 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!! ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η επιβράβευση των καλοπληρωτών είναι ένα πολύ καλό μέτρο.Όπως και η δημοσίευση των ονομάτων όσων δεν πληρώνουν.Θα ήταν έξυπνα κίνητρα χωρίς να αναγκαστει να πάρει επιπλέον μέτρα η επιχείρηση.Δεν είναι θέμα ούτε Γεωργίου ούτε κανενός οι Δημοτικές επιχειρήσεις.Είναι ολων εμας και πρέπει όλοι να αγωνίζονται για το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Γεωργίου μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή κίνηση μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΕΥΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΡΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙς ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή εμείς που πληρώνουμε είμαστε 2 φορές μαλακες θα μας βάλετε αύξηση για να καλύψουμε αυτους που δεν πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tι λέτε ρε παιδιά. Εμείς πληρώνουμε από 200 ως 500 € το χρόνο για εκκένωση βόθρου λόγω έλλειψης αποχετευτικού και θα κάνετε έκπτωση σε αυτούς που είχαν αποχετευτικό και τώρα τους κάνετε και το περίφημο ΝΕΟ ΑΠΟΧΕΤΥΤΙΚΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα απλοικά να σημειώσω οτι ο Γεωργίου κάνει το αυτονόητο.Λειτουργεί όπως θα έπρεπε.Θα λέμε μπράβο και στο αυτονόητο? Δηλαδή όποιος κάνει απλά τη δουλεια του είναι άθλος? προφανώς κάποιοι πριν αυτον, και μάλιστα επώνυμοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και τωρα πανηγυρίζουμε για τα απλά...Ας ανεβάσουμε λίγο τον πήχυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΣΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ; ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηθεν? μαλακας εισαι φιλε; ο τυπος λειτουργει καθαρα οσο ποτε, καλα ξεχασες τη γινοταν στη ΔΕΥΑ τοσα χρονια; τρωγαν τρωγαν τρωγαν τρωγαν, τα ξεχασες η κανεις τον μαλακα; αλλα ολοι για τον πουτσο ειστε, πρεπει να σας πηδανε για να νιωθετε τρυπιοι και ευτυχησμενοι.

      Διαγραφή
    2. Αριδαία νειους τόση αντικείμενικοτιτα μπράβο ρε!!Αν διάβασα καλά στους όρους χρήσης απαγορεύεται να βρίζει κάποιος αν και για σένα απαγορεύεται μόνο όποιος μιλάει άσχημα και κάνει κριτική στόν δήμαρχο σου!!Πάρε παράδειγμα την 8.58 το κορίτσι βρίζει χυδαία αλλά το σχόλιο πέρασε γιατί;Γιατί είναι υπέρ του δημάρχου φυσικά!!Άντε να δούμε θα το ανεβάσεις ;;Δεν βρίζω όπως η κυρία παραπάνω

      Διαγραφή
    3. ενταξυ ρε 11.02, τ ονομα σου ειπε η κυρια, γιατι χαλιεσε, μαλακας εισαι, κακο ειναι? γεμισε μαλακες η αγορα, τωρα εσυ αν παθαινεις λουμπακο με τον δημαρχο προβλημα σου, θα τον τρως στην μαλακομαπα πολλα χρονια ακομα, και μη το παιζεις δηθεν, εκφρασου ελευθερα.

      Διαγραφή
    4. 11.30 κάνε μία φούσκα με την μυξα σου ρε βλακακο

      Διαγραφή
    5. αααα μπραβο, εκφραστηκες ελευθερα μακακα

      Διαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ Η ΘΟΛΟΥΡΑ ΒΟΛΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ ΩΡΕ; ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΟ ΧΑΖΟ ΚΑΝΕΙΣ;ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ, ΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ρε καποια 500 χιλιαρικα τι γινανε? χαθηκανε και πουθενα δεν φαινοντε, που ειναι? οοοοοεεεεεεοοοοο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News