Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τσακώθηκε με την γυνάικα του, πήρε το όπλο και την πυροβόλησε

Το ζευγάρι διαπληκτίσθηκε μέσα στο αυτοκίνητο

62χρονος τσακώθηκε με την γυναίκα του, πήρε το κυνηγετικό όπλο και την πυροβόλησε. Ευτυχώς όμως, δεν κατάφερε να την χτυπήσει.


Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, 10 Φεβρουαρίου 2017, σύμφωνα με τις πληροφορίες του astraparis.gr στην περιοχή του Κάμπου.

Το ζευγάρι διαπληκτίσθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, η 49χρονη σύζυγος εξυβρίσθη και απειλήθηκε από τον σύζυγο, κατέβηκε να φύγει και ο 62χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο και την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση.

Ο δράστης μετά από κινητοποίηση των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Χίου.


Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News