Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Φωτογραφίες - ντοκουμέντα από τους πυροβολισμούς στο μουσείο του Λούβρου

Ο άνδρας που συνελήφθη ήταν οπλισμένος με ματσέτα

Στο φώς της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες από την σύλληψη του άνδρα που ήταν οπλισμένος με ματσέτα και αποπειράθηκε να εισβάλει στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.

Ο άντρας, που είχε στην πλάτη του δύο σακίδια, δέχτηκε τα πυρά γάλλου στρατιώτη και τραυματίστηκε. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε πέντε σφαίρες στο στομάχι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Ο άνδρας φώναξε Αλλάχ Άκμπαρ (Ο Θεός είναι μεγάλος) και επιτέθηκε σ' έναν άλλον στρατιώτη στο Καρουζέλ του Λούβρου πριν δεχθεί τα πυρά, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Υπό κράτηση τέθηκε και ένα δεύτερο πρόσωπο επειδή συμπεριφερόταν ύποπτα.




 Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News