Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Αντικατάσταση των χαλασμένων υδρομέτρων

Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές ότι το αμέσως επόμενο διάστημα συνεργείο της Επιχείρησης θα προβεί στην αντικατάσταση των χαλασμένων υδρομέτρων στην πόλη της Αριδαίας και στις Τοπικές Κοινότητες που έχουν υδρόμετρα, δήλαδη Προμάχων, Αψάλου, Λουτρακίου, Αλώρου, Πιπεριάς, Τσακώνων-Χρύσας, Εξαπλατάνου, Κωνσταντίας, Χρυσής, Θεοδωρακείου, Ίδας, Φιλώτειας, Μηλιάς.

Τα υδρόμετρα που πρόκειται να αντικατασταθούν αναγράφονται στους πρόσφατους λογαριασμούς ύδρευσης, ενώ για κάθε πληροφορία καθώς επίσης και για τις χρεώσεις των εργασιών αντικατάστασης οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο λογιστήριο της Δ.Ε.Υ.Α.

Όσον αφορά στην διαδικασία, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα είτε να αγοράσει ο ίδιος το υδρόμετρο και να το εγκαταστήσει δωρεάν το συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α., είτε να αναλάβει η Δ.Ε.Υ.Α. εξολοκλήρου την τοποθέτηση υδρόμετρου μαζί με τα έξοδα της συσκευής με κόστος όπως αυτό που ορίζει η τιμολογιακή πολιτική της Δ.Ε.Υ.Α. βάση του σχετικού κανονισμού δικτύων ύδρευσης.

Στόχος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας είναι η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας ύδρευσης, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και παράλληλα την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 2384024590
Email: deyaalmopias1@gmail.com

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News