Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Μη ομαλές πολιτικές εξελίξεις «βλέπει» ο Ευ. Βενιζέλος

Χωρίς εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει καμία λύση, είπε ο κ. Βενιζέλος

Εκλογές με πρόκληση θεσμικής κρίσης από την κυβέρνηση, προέβλεψε ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην Βουλή για την Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην ανακίνηση του Grexit και στο «επικίνδυνο παιχνίδι που αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα» εκτιμώντας πως «όλα αυτά θα μας οδηγήσουν δυστυχώς κάποια στιγμή σε μη ομαλές πολιτικές εξελίξεις».

«Χωρίς εκλογές δεν μπορεί να υπάρξει καμία λύση», είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι «η επιλογή της κυβέρνησης για εκλογές θα είναι συνδυασμένη με θεσμική κρίση, με ένταση».


«Δεν θα επιτραπεί να έχουμε τέτοιου τύπου εξελίξεις. Και όσοι έχουν μία αρμοδιότητα σε μία τέτοια εξέλιξη οφείλουν να αντιδράσουν», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: «Μην σχεδιάζετε να σύρετε τη χώρα σε μία μακρά αναμονή μέχρις ότου υπερβούμε τον κίνδυνο πιστωτικού γεγονότος με χειρισμούς τέτοιου τύπου».

Ακόμη ο πρ. πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «λύση είναι μόνο η συνεργασία όλων όσοι πρέπει να συνεργαστούν στο πλαίσιο της μόνης εθνικής στρατηγικής που έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμη» και ότι «χρειαζόμαστε μία άλλη κυβέρνηση στην οποία ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να συμμετέχει αν το θέλει».

Αναφερόμενος στα ΜΜΕ είπε ότι χρειάζεται «όχι επιτροπεία τύπου Μουλόπουλου, αλλά νομοθετική ρύθμιση, όχι προς όφελος της ιδιοκτησίας, αλλά προς όφελος της πολυφωνίας και των συμφερόντων των εργαζομένων». «Επείγει η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News