Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλμωπός τίμησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα

Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην απονομή τιμητικής πλακέτας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, προχώρησε η Διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας. Το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος κ. Κώστας Γάτσος και ο Αντιπρόεδρος κ. Πέτρος Ζέρζης επισκέφθηκαν τον κ. Μπίνο στο Δημαρχείο, όπου τον τίμησαν για την πολύτιμη προσφορά του στο Σύλλογο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

Ο κ. Γάτσος αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια που παρέχει ο Δήμος Αλμωπίας στην ομάδα και στην ουσιαστική παρουσία του Δημάρχου ο οποίος είναι παρών με τις πράξεις του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ιστορική ομάδα του Αλμωπού στη Γ’ Εθνική. Ο κ. Ζέρζης υπογράμμισε ότι υπάρχει άψογη συνεργασία και αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση που έλαβε πρόσφατα η ομάδα από τη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών, τονίζοντας ότι ο κ. Μπίνος είναι ο πρώτος που προχωρά σε μία τόσο ουσιαστική κίνηση προς όφελος του Αλμωπού.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση και σημείωσε ότι η καλή συνεργασία προκύπτει και από τις δυο πλευρές, ενώ παράλληλα κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Επίσης, ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε στην υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεων για τα έργα που θα υλοποιηθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλμωπίας, μεταξύ των οποίων και η συντήρηση του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας. 






1 σχόλιο:

  1. Ο Αλμωπός τίμησε τον δήμαρχο
    Ο οποίος δήμαρχος τίμησε τον Αλμωπό λίγο καιρο πριν επιχορηγοντας τον
    Γιατί ο αλμωπος τον είχε τιμήσει που τον είχε επιχορηγήσει για να τον τιμήσει.
    Έχει και άλλες ομάδες η περιοχή.
    Αν τις επιχορηγήσεις και αυτές,θα σε τιμήσουν ενα δωμάτιο βραβεία θα γεμισεις βρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News