Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Αστυνομικός πήγε να εξαρθρώσει κύκλωμα πορνείας και κατέληξε να κάνει σ@

Για να είναι σίγουρος ότι επρόκειτο για τέτοιο κύκλωμα

Ένας 38χρονος αστυνομικός στην επαρχία ανέλαβε να ερευνήσει τις καταγγελίες που είχαν γίνει για συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με τις οποίες εκεί απασχολούνται γυναίκες ως συνοδοί θαμώνων, οι οποίες ενεργούν, κατ´ επάγγελμα, ασελγείς πράξεις και έρχονται σε ερωτική συνεύρεση με πελάτες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο 38χρονος αστυνομικός, με ομάδα συναδέλφων του, μετέβησαν στο νυχτερινό μαγαζί προσποιούμενοι τους πελάτες. Εκεί, ο αστυνομικός κάθισε σ´ ένα από τραπέζια του μπαρ και παρήγγειλε ποτό. Αμέσως, τον πλησίασε μία από τις 4 γυναίκες που εργάζονταν στο μαγαζί και ενώ, αρχικά, η μεταξύ τους συζήτηση ξεκίνησε με το αν γίνονταν στο κατάστημα ατομικοί χοροί, ο αστυνομικός προχώρησε, μαζί της, σε μια σειρά σεξουαλικών πράξεων με αποκορύφωμα την ερωτική τους συνεύρεση, προκειμένου να διαπιστώσει, όπως φέρεται να υποστηρίζει, αν η κοπέλα εκδιδόταν.

«Την κέρασα ένα ποτό και εκείνη ενημέρωσε έναν άνδρα, ο οποίος της παρέδωσε μία μάρκα. Η ίδια γυναίκα μου είπε ότι με ένα ακόμη ποτό, θα μου έκανε στοματικό έρωτα. Εγώ δέχθηκα και τη ρώτησα αν έπρεπε να προκαταβάλλω το χρηματικό ποσό. Τότε εκείνη απάντησε αρνητικά λέγοντας μου, "στο τέλος" και ενημέρωσε τον ίδιο άνδρα ο οποίος της παρέδωσε ακόμη μία μάρκα. Κατά τη διάρκεια της πράξης, τη ρώτησα αν γίνεται και κάτι περισσότερο και εκείνη μου απάντησε ότι αν την κερνούσα άλλα δυο ποτά, θα ερχόμασταν σε ερωτική επαφή. Συμφώνησα, τη ρώτησα και πάλι αν έπρεπε να προκαταβάλλω το ποσό και έλαβα την ίδια αρνητική απάντηση. Στο τέλος των πράξεων, της έδωσα 70 ευρώ, τα οποία είχαν προσημειωθεί από την Υπηρεσία μου», φέρεται να υποστήριξε, κατά την εξέτασή του ο αστυνομικός.


Μετά το τέλος της ερωτικών πράξεων, της έδωσε το ποσό που είχαν συμφωνήσει και ενημέρωσε τους συναδέλφους του, οι οποίοι προέβησαν σε έλεγχο του μαγαζιού.

4 σχόλια:

  1. Και πως θα στοιχειοθετουσε το αδίκημα ρε εξηπνακηδες που πάθατε σοκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας τρομάξω κι αλλο; Όταν γίνεται αγοραπωλησία με εμπορους ναρκωτικών αυτός που δοκιμάζει το δείγμα αστυνομικός ειναι. Θα τον πατε κατηγορούμενο; Καθήστε στον καναπέ σας δεν κινδυνεύετε από τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί;Η κατοχή εμπορεύσιμης ποσότητας δε στοιχειοθετεί κατηγορία;Καλές οι δικαιολογίες,αλλά επειδή υπάρχουν στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα,μήπως θα μπορούσες να μας πεις πόσοι είναι μέσα για εμπορία ναρκωτικών,για εκβιασμούς, για φόνους ,για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις;Διαμάντια υπάρχουν παντού, αλλά αναλογικά, εσείς είστε χρυσορυχείο μεγάλε.Άστο καλύτερα.Το'καψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News