Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Η εταιρεία που έκτισε το τείχος στη Γάζα, θέλει να «ανεβάσει» το τείχος του Τραμπ στο Μεξικό

Οι Ισραηλινοί εμφάνισαν έναν φράχτη-περίφραξη με αισθητήρες οπτικών ινών, τον οποίο έχει ήδη τοποθετήσει σε διεθνή αεροδρόμια, σε πολλές χώρες

Πριν λίγα χρόνια, ο κόσμος πανηγύριζε για την πτώση του τείχους του Βερολίνου. Ο συμβολισμός έδειχνε το μέλλον. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι το όνειρο θα διαρκούσε τόσο λίγο. Το Βερολίνο δεν είναι χωρισμένο, όμως η ιδέα ενός κόσμου με ανοιχτά σύνορα και ελευθερίες, φθίνει ολοένα και περισσότερο. Η εταιρεία που ύψωσε το τείχος στη Γάζα, ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους, προσφέρθηκε για την κατασκευή του τείχους που προτίθεται να υψώσει και να ενισχύσει ο Ντόναλντ Τραμπ, στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Η Ισραηλινή Magal Security Systems παρουσίασε το Fiber Patrol, όπως ονομάτισε το σχέδιό της, σε συνέντευξη Τύπου παρουσία Αμερικανών απεσταλμένων του Ρεπουμπλικανού προέδρου. Οι Ισραηλινοί εμφάνισαν έναν φράχτη-περίφραξη με αισθητήρες οπτικών ινών, τον οποίο έχει ήδη τοποθετήσει σε διεθνή αεροδρόμια, σε πολλές χώρες.

«Έχουμε το κατάλληλο προϊόν και διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία στο Ισραήλ, γεγονός που σαφώς βοηθά στην εφαρμογή των πλάνων μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας. Η Magal Security Systems συμμετείχε και στην κατασκευή του φράχτη στα σύνορα του Ισραήλ με την Αίγυπτο, ενώ έχει να παρουσιάσει έργα στη Σομαλία και άλλες αφρικανικές χώρες.

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΡΑΜΠ ΜΕΓΑΛΕ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News