Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη - Βέττα για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι (ΒΙΝΤΕΟ)

"Καλώ τον κ. Τσακαλώτο να έρθει στη Βουλή και να μου παραδώσει τη σύμβαση, αν υπάρχει και περιμένω τον κατάλογο των επιβατών"

Η άγρια κόντρα μεταξύ κυβέρνησης - Νέας Δημοκρατίας για τη "στάση" του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στο Παρίσι μετά το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Λισαβόνα, συνεχίζεται για τρίτη ημέρα, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προχωρά σε σοβαρές καταγγελίες, μιλώντας στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon και έχοντας... απέναντι του τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την επενδυτική τράπεζα Rothschild πως "ο Τσίπρας πήγε στο Παρίσι μόνο με τους κ.κ. Τζανακόπουλο και Καλογήρου, καθώς και την οικογένειά του. Αναγκάστηκα να ψάξω τι είδους συνάντηση ήταν αυτή και αν υπάρχει η σύμβαση με τον ΟΔΔΗΧ, εψαξα στο google και είδα ότι δεν υπάρχει η σύμβαση. Καλώ τον κ. Τσακαλώτο να έρθει στη Βουλή και να μου παραδώσει τη σύμβαση, αν υπάρχει και περιμένω τον κατάλογο των επιβατών".

Και συνέχισε: "Όλοι οι οικονομικοί σύμβουλοι και ο κ.Κατρούγκαλος δεν ακολούθησαν τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας για κάποιους λόγους αποφάσισε να κρατήσει μυστικό το ταξίδι. Μάθαμε ότι πήγε και συνάντησε μια τράπεζα κρυφά, ποιος ξέρει για να συζητήσουν τι... Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν είχε ανακοινώσει τις συναντήσεις. Για λόγους που εκείνος ξέρει, προτίμησε να τις κρατήσει κρυφές. Το ταξίδι ήταν κρυφό. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία, που ένας πρωθυπουργός πηγαίνει σε κρυφή συνάντηση με τράπεζα, ενώ πάντα οι τράπεζες έρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι δυνατόν σε μια εταιρεία που διεκδικεί 50 εκατ. ευρώ, ο Τσίπρας να κινείται χωρίς τον υπουργό Οικονομικών του και τους οικονομικούς του συμβούλους; Οι κρατικές συμφωνίες γίνονται φανερά, στο φως της ημέρας. Κρυφά σε τράπεζες πηγαίνει κάποιος μόνο για ιδιωτικές συμφωνίες".

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, του είπε: "Γιατί κατηγορείτε έναν πρωθυπουργό; Γιατί ταξίδεψε και συναντήθηκε με τη Loreal; Αγνοείτε ότι η χώρα έχει ανάγκη από επενδύσεις και θέσεις εργασίας; Ο κ. Τσίπρας θα πάει σε όποια μεγάλη πολυενθνική σχεδιάζει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας... Είναι μια επενδυτική τράπεζα. Ψάχνουμε χρήμα να χρηματοδοτήσουμε μεσαίες και μεγάλες επενδύσεις".

4 σχόλια:

  1. α..ρε δουλεμα ,που κανουν κι οι δυο το κοσμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως τα είπε ο Γεωργιάδης ; να αποτύχει η κυβέρνηση, να μην γίνει η αξιολόγηηση, να πέσει η κυβέρνηση και να ξαναπιάσουμε την κουτάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανέξυπνος είσαι ρε μπαγάσα. Αμέσως το κατάλαβες.

      Διαγραφή
    2. Και οι δύο κοιτάνε την καρέκλα και έχουν βάλει στόχο να διαλύσουν την Ελλάδα! Τσίπρας και Μητσοτάκης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους αν τους ζητηθεί από την Γερμανία και για το μόνο που θα μαλώνουν θα είναι στο ποιος θα βάλει πρώτος την υπογραφή του

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News