Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Μήνυση κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τα όσα είπε περί ομοφυλοφιλίας

Τα λεγόμενα και οι απόψεις του κυρίου Σεραφείμ, αναπαράγουν το μίσος και τον φυλετικό ρατσισμό

Μήνυση κατά του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κατέθεσαν το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι και το Athens Pride με αφορμή τα όσα είπε την Παρασκευή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου περί ομοφυλοφιλίας,.

Σύμφωνα με τον κύριο Γ. Κουνάλη, στέλεχος του ΕΠΣΕ, η μήνυση κατατέθηκε επειδή τα λεγόμενα και οι απόψεις του κυρίου Σεραφείμ, αναπαράγουν το μίσος και τον φυλετικό ρατσισμό.

«Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία. Μια σεξουαλική τραγωδία. Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Σεραφείμ στην εκπομπή την Παρασκευή. Μάλιστα, σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες.

Όπως αναφέρει το ΕΠΣΕ σε σχετική ανακοίνωσή του, η μήνυση κατατέθηκε μετά τις ομοερωτοφοβικές και αντισημιτικές δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

9 σχόλια:

  1. Δεν θέλουμε να γίνουμε όμοφυλόφυλοι με το ζόρι...
    Αμάν πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος πει κάτι που δεν αρέσει στους δημοκράτες τον βαφτίζεται φασίστα νεοναζί και όλοι πέφτουν πάνω του τόσο δημοκρατικα να τον φάνε!!Μόνο που αυτό δεν είναι δημοκρατια είναι ο ΦΑΣΙΣΜΌΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ.ΑΠΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ Η ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ Ή ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.ΜΗ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΑΓΑΠΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ.Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΜΕ/ΑΔΙΚΟΥΜΕ/ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κάνω και γω κάποιες ερωτήσεις; η εκκλησία δε λέει ο Θεός μας έφτιαξε; άρα ο Θεός δε κάνει κάποιον ομοφυλόφιλο ή όχι; τότε γιατί η εκκλησία κατακρίνει κάτι που ο Θεός έφτιαξε λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν τον κάνει ο θεός γκέι!!Ο ΘΕΟς Αναγνωρίζει 2 φύλλα άνδρας και γυναίκα δεν υπάρχει 3το φύλο!!Σε κάλυψα προοδευτικε;

      Διαγραφή
    2. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΓΗΝΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΟΒΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ

      Διαγραφή
  6. Θέλουν και να το κάμουν μάθημα και στα σχολεία.Οι γονείς να αντιδράσουν.Τα κάναμε όλα όχι μόνο φυσιολογικά αλλά και παράδειγμα για μίμηση.Μιλάμε για καθοδήγηση μαζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News