Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Τέλος ο Νίκος Λιούλιας από τη Νίκη Καλής, ήρθε ο Νίκος Τσιρογιάννης

Η διοίκηση τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσφερε και του ευχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον

Το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Λιούλια έκανε γνωστό η διοίκηση της Νίκης Καλής μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που διατηρούν την ομάδα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πινακα.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσφερε και του ευχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον ενω ήδη συμφώνησε με τον Νίκο Τσιρογιαννη που θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την κατάσταση και να βγάλει απο το τέλμα τους νεοφώτιστους που επιζητούν εναγωνίως την επιβίωση τους στην Α1.

5 σχόλια:

  1. Καλη επιτυχια Νικολα..η σειρα σου απο Περικλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω αν μπορέσει να περάσει τον τροπο του σε άγνωστο γι αυτόν υλικο..αν προλάβαινε τις μεταγραφές θα ηταν καλύτερα...σιγουρα όμως θα αλλάξει τον τροπο παιχνιδιού και θα δούμε μπάλα στην Καλη..καλη αρχη Τσιρο..συγχαρητήρια στην διοίκηση που τον επελεξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να περάσει ο επόμενος αντε ρε καρναβαλια έχετε χάσει τη μπάλα καλά ήμασταν στην Α βγάλατε την ομάδα για να την κοροϊδεύει όλος ο νόμος αντε πάρτε δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι δεν επαιζε ο λουλιας στρωτο ποδοσφαιρο?μπαλαρα επαιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οποιος και να παει εκει καμμενο χαρτι ειναι.τελειωμενη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News