Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Μίνα Αρναούτη: Το αιχμηρό σχόλιο για την υπόθεση Παντελίδη!

Η συνεπιβάτιδα του μοιραίου τζιπ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα είπαν ο αδερφός του Παντελή

Τον τελευταίο καιρό η Μίνα Αρναούτη σχολιάζει τα πάντα γύρω από την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, απαντώντας ακόμα και στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από κάποιους.

Η συνεπιβάτιδα του μοιραίου τζιπ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα είπαν ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος και ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή Αυτοψία, αν και απέφυγε να τους κατονομάσει.

«Εγώ η κακιά που μιλάω και δεν σέβομαι τίποτα, ήθελα να ρωτήσω κάτι που κανένας δημοσιογράφος δεν τολμάει να ρωτήσει: όταν λένε ότι η τροχαία δεν πήγε στο σπίτι-λέσχη να ζητήσει το υλικό από τις κάμερες, είναι κάτι που συνηθίζεται στα τροχαία. Δηλαδή, αν τρακάρει κάποιος στην παραλιακή μετά πάει η τροχαία στα μπουζούκια που διασκέδαζε και ρωτάει με ποιους έκανε παρέα και αν τον είδαν να είναι στεναχωρημένος και ποιος είπε ότι θα οδηγήσει και ζητάνε το υλικό από τις κάμερες;», έγραψε, αργά το βράδυ της Τετάρτης, στο Facebook, η Μίνα.

Συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ρεπορτάζ που έκανε προ ημερών η εφημερίδα Έθνος, κατέληξε: «δεν υπάρχει κατάθεση άκουσα ότι ήταν οδηγός; Αυτή που έβγαλε το Έθνος τι ήταν; Ή εγώ έχω άλλη δικογραφία ή εσάς σας λείπουν κάποια χαρτιά από μέσα! Προσφέρομαι να την διαβάσουμε μαζί, αργά και καθαρά (ωχ, πάλι ειρωνεία)».

1 σχόλιο:

  1. Καλό κουράγιο στην κοπέλα,θα κάνουν τα πάντα για να γλιτώσουν την αποζημίωση μιας και η ασφάλεια δεν δίνει τίποτα όταν ο οδηγός είναι τύφλα.καλο είναι όμως να κρατάν μικρό καλάθι μιας και αυτές ήταν τύφλα και ΗΞΕΡΑΝ ότι και ο οδηγός ήταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News