Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Σε ποιο (άλλο) σημείο λέτε ότι ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες;

Που τρελαίνονται οι γυναίκες

Απρόσμενες αποκαλύψεις έκανε μια έρευνα από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντροφός τους επικεντρώνει την… προσοχή του σε αυτά.

Σε δείγμα 2.032 γυναικών τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο σεξ, το #1 πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά... επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες... τρελαίνονται!

Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.

Από την άλλη πλευρά οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

Οι ερευνητές από την εταιρεία Skyn διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή είναι γνωστό πως είναι... εκτός συναγωνισμού!

4 σχόλια:

  1. Ειστε λαθος και οποιος το εβαλε δεν εχει γλύψει Ποτέ αιδοίο αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...πρέπει να αγγίξεις την ψυχή της...όλα τα άλλα έπονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΕΘΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News