Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Δικαιώνεται η προσπάθεια του Γ. Σηφάκη: Καλεί τους παραγωγούς σε ίδρυση οργανώσεων

Ο Γιάννης Σηφάκης ανέλυσε την υπουργική απόφαση καλώντας σε ίδρυση οργανώσεων παραγωγών αυτές τις μέρες σε Καλλίπολη, Βρυτά , Κερασιά και Νεοχώρι

Γιάννης Σηφάκης: «ΤΩΡΑ να ιδρυθούν δεκάδες οργανώσεις παραγωγών στην Πέλλα με τα νέα κριτήρια που υπογράφηκαν σήμερα από τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου»

Η Πέλλα δεν πρέπει να χάσει την δυνατότητα που δίνεται τώρα για νέα οργάνωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων σε υγιή βάση και αξιοποιώντας τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Μόνο έτσι ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος της Πέλλας θα βελτιώσει ουσιαστικά τη ζωή του.


Ο Γιάννης Σηφάκης ανέλυσε την υπουργική απόφαση καλώντας σε ίδρυση οργανώσεων παραγωγών αυτές τις μέρες σε Καλλίπολη, Βρυτά , Κερασιά και Νεοχώρι.

Ο βουλευτής προτίθεται να αναλύσει από χωριό σε χωριό της Πέλλας την απόφαση και θα ζητήσει (όπως ζητάει και μέχρι τώρα) να τελειώσουν οι αναστολές και οι φόβοι στον αγρότη και στο κτηνοτρόφο της Πέλλας.


Στα οπωροκηπευτικά τουλάχιστον 20 παραγωγοί έχοντας 500.000 € τζίρο μπορούν να ιδρύσουν οργάνωση παραγωγών με χρήματα που θα τους δοθούν ( 10% επί του τζίρου το πρώτο χρόνο, 8%,6%,4%,2% τα επόμενα τέσσερα χρόνια). Και κάθε χρόνο επιχειρησιακό πρόγραμμα από 8% του τζίρου ετησίως.

Ανάλογες ρυθμίσεις για όλα τα αγροτικά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News