Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση και από τους ψηφοφόρους της

Δυσαρεστημένοι ακόμη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνησή τους

“Double Score” φαίνεται να καταγράφει σε μια ακόμη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Στην δημοσκόπηση που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον ΣΚΑΙ, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται πρώτο κόμμα με 33%, την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το πενιχρό 16,5%.

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 7,5%, στο 7% καταγράφεται το ΚΚΕ και στο 6,5% η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Αυτά είναι και τα κόμματα που προβλέπεται να μπουν στην βουλή, καθώς οι υπόλοιποι ακολουθούν με μεγάλες διαφορές, αλλά πίσω από το όριο του 3%. Στο 2% βρίσκεται η Ένωση Κεντρώων, στο 1,5% το Ποτάμι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Πλεύση Ελευθερίας και μόλις στο 1% η Λαϊκή Ενότητα.

Την αποχή δηλώνει πως θα επιλέξει το 14,5% των ερωτηθέντων και το άκυρο ή λευκό το 5,5%. Στο 16,5% εμφανίζεται η αδιευκρίνιστη ψήφος.


Ο απολογισμός των δύο χρόνων ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας σε ό,τι έχει να κάνει με τον απολογισμό των δύο ετών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο απολογισμός είναι συντριπτικά αρνητικός όχι μόνο στο σύνολο των ψηφοφόρων, αλλά και μεταξύ αυτών του ΣΥΡΙΖΑ!

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα καταγράφει στο σύνολο των ψηφοφόρων: 81% αρνητικών γνωμών για τον απολογισμό της κυβέρνησης, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 62%! 

7 σχόλια:

  1. tha se sosh o koulhs xaxaxaxa glupse kialo mporeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ποιος πιστεύει αυτές τις στημένες δημοσκοπήσεις; Από πού βγαίνει αυτό το 16,5% του ΣΥΡΙΖΑ; Το 6,5% είναι πιο πιστευτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αλλάζει τίποτα πια , όλα είναι ψηφισμένα , πι αποφάσεις λαμβάνονται στο Βερολίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ποιος τις διαβάζει τις στημένες δημοσκοπήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο,τι ειναι ψευτκο, καταρρεει πολυ γρηγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δρόμο βρώμοκουμουνια τις συμφωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News