Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Να τον χαίρονται τον κ. Πασόη! Δεν είμαι υπεύθυνος να του λύσω τα προβλήματα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν είναι δικό μου θέμα αν θα είναι ο κ. Πασόης ξανά υποψήφιος, είναι δικό του θέμα να το διαχειριστεί ο ίδιος με τους δικούς του συνεργάτες που συχνά απουσιάζουν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να του λύσω τα δικά του προβλήματα»

Το ενδεχόμενο εκ νέου υποψηφιότητας του κ. Δημήτρη Πασόη, σχολίασε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μετά από σχετική ερώτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πέλλα Τηλεόραση, απαντώντας ταυτόχρονα αν… τον φοβάται.

Ο κ. Μπίνος δήλωσε ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το ανώτατο θεσμικό όργανο. Δίνει τη δυνατότητα στη συμπολίτευση το πρόγραμμά της και τα έργα της και από την άλλη πλευρά η αντιπολίτευση οφείλει να ασκεί το ρόλο της με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στοχεύοντας πάντοτε στην ενημέρωση του κόσμου, στην αποσαφήνιση διάφορων γεγονότων και θεμάτων. Όταν λοιπόν τα ερωτήματα στοχεύουν στην παραπληροφόρηση του κόσμου και οδηγούν σε διάφορα πολιτικά αδιέξοδα, θεωρώ ότι αυτό δεν συμβάλει προς τη σωστή κατεύθυνση».

Και πρόσθεσε: «Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω η αντιπολίτευση να ασκεί τον πραγματικά υπεύθυνό της ρόλο και όχι να στοχεύει στο να δημιουργεί εντυπώσεις. Αυτή την αντιπολίτευση και τον κ. Πασόη καλώ συχνά να κρατούν τη στάση που πρέπει. Όπως βλέπετε με τα υπόλοιπα κομμάτια της αντιπολίτευσης –είτε με τον κ. Ασβεστόπουλο, είτε με τον κ. Κόγιο, δεν υπάρχουν ζητήματα γιατί κινούνται που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τη διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Πασόης διαρκώς εγκλωβίζεται σε διαδικασίες οι οποίες δεν συμβάλουν στην προώθηση των ζητημάτων».

Απαντώντας στο αν φοβάται τον κ. Πασόη ως αντίπαλο, ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Εάν στελέχη του κ. Πασόη λένε ότι φοβάμαι το ενδεχόμενο εκ νέου υποψηφιότητας του ίδιου, ας τον χαίρονται τον κ. Πασόη με τον τρόπο τον οποίο κινείται. Πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο κινείται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν συμβάλει στην επίλυση των ζητημάτων. Για παράδειγμα, αυτό που έχει γίνει με το Θέατρο Δασάκι, ήταν πολύ εύκολο για τον κ. Πασόη ως πρώην Δήμαρχος να επισκεφθεί τις υπηρεσίες και να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε. Επέλεξε έναν άλλο δρόμο υπονοώντας πολλά. Και εκεί λοιπόν την πήρε την απάντησή του και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να δηλώσει τελικά ότι “συγνώμη, απλώς ρώτησα”. Από το να κουνάς χαρτιά και να επανέρχεσαι στη συνέχεια και να λες “συγνώμη, απλώς ρώτησα”, έχει μεγάλη διαφορά. Θέλουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

Όταν ο δημοσιογράφος επέμενε στην ερώτησή του αν ο κ. Μπίνος φοβάται τον κ. Πασόη ως αντίπαλο, ο Δήμαρχος απάντησε: «Όχι φυσικά. Δεν είναι δικό μου θέμα αν θα είναι ο κ. Πασόης ξανά υποψήφιος, είναι δικό του θέμα να το διαχειριστεί ο ίδιος με τους δικούς του συνεργάτες που συχνά απουσιάζουν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να του λύσω τα δικά του προβλήματα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο (μετά το 20:30’):

10 σχόλια:

  1. Να δούμε τι θα λεει ο κ. δήμαρχος την επόμενη θητεία που ,απ ότι φαίνεται, θα είναι αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρε μαγε, πως το καταλαβες ρε μεγαλε? μαγος εισαι? χα..χα..χα..δεν πειραζει ονειρεψου

      Διαγραφή
    2. Αντιπολίτευση θα είναι το μόνο σίγουρο!

      Διαγραφή
  2. Σε δευτερολεπτα ακουσαμε τον κυριο Μπινο να αλλαζει τις ημερομηνιες αποκαταστασης του οδικου δικτυου (26:51) απο την ανοιξη στο φθινοπωρο! Ποτε ομως πραγματικα θα γινει η αποκατασταση κυριε Μπινο? Και αφου σας αρεσουν τοσο πολυ τα social media γιατι δεν μας δινετε περισοτερα στοιχεια(αποδεικτικα) σχετικα με την αποκατασταση του εργου που ξεκινησατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥΔΩΣΕ;ΑΝΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Ξαναδιαβασε αγαπητε μου φιλε τις δυο πρωτες σειρες...δεν ειπα οτι δεν μου δινει στοιχεια. Ηθελα να πω οτι τα στοιχεια δεν ειναι επαρκης σχετικα με την αποκατασταση των δρομων οι οποιοι βρισκονται σε τραγικη κατασταση! Και γνωμη μου οταν αρχιζεις κατι και δεν μπορεις να το τελειωσεις καντο σταδιακα...εαν ειχε γινει αυτο πιστευω οτι δεν θα ειχαμε φτασει στο σημειο ολη η πολη να ειναι ενας χωραφοδρομος!

      Διαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ .ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Κος Πασοης απλα ειναι ενα καλο παιδι και τιμιο, απ εκει και περα ο Μπινος ειναι ποιο γατονι και παιζει (και καλα κανει) με τα ΜΜΕ.Αν και ο πασοης ανοιγε τα ματια του θα πηγαινε καλυτερα, αλλωστε η ηττα του ηταν με πολυ λιγους ψηφους, και τωρα ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημαρχε η κατασταση ειναι απελπιστικη, τ αμαξια μας σαραβαλεψανε, τρωμε σκονη και λασπη η εικονα της πολης ειναι τραγικη, τα νευρα στο κοκκινο, καλα τα εργα αλλα ασφαλτροστρωστε ποιο συντομα καποια κεντρικα σημεια, και να ρωτησω κατι αλλο, γιατι σταματησαν τα εργα στα ψαραδικα;συμβαινει κατι που θα τραβηξει μηνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News