Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Άγριο έγκλημα στο Περιστέρι: Κουκουλοφόροι πυροβόλησαν ζευγάρι στο κεφάλι - Δεν πείραξαν τα παιδιά

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για σκηνοθετημένη ληστεία

Μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (03.02.2017) στο Περιστέρι. Δράστες δυο άνδρες, θύματα ένα ανδρόγυνο και τα παιδιά τους.

Ήταν περίπου 02:00 τα ξημερώματα όταν οι δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι. Οι δράστες, με άγνωστο ακόμη τρόπο, παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος και από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας φαίνεται πως προσπάθησαν να ψάξουν το χώρο για χρήματα.

Στη συνέχεια όμως, υπό άγνωστες συνθήκες, πήγαν στην κρεββατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι! Το γεγονός πως το ζευγάρι δέχτηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν στο κρεββάτι του οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως ίσως η ληστεία να ήταν "σκηνοθετημένη"!

Μέσα στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ένας 28χρονος νεαρός και ένα 18χρονο κορίτσι. Οι δράστες δεν πείραξαν τα παιδιά. Ο νεαρός, άκουσε τον πυροβολισμό και σηκώθηκε να δει τι γίνεται και τότε οι δράστες τον χτύπησαν και φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πηγούνι.

Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τα παιδιά τους είναι σε κατάσταση σοκ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News