Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ντέρμπυ πρωτιάς! Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Εξαπλάτανο!

Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου τόσο του Ν. Πέλλας όσο και γειτονικών περιοχών

Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αλμωπια το ερχόμενο Σάββατο και συγκεκριμένα στον Εξαπλατανο όπου η τοπική και ιδιαίτερα φιλόδοξη τοπική Δόξα υποδέχεται τον ιστορικό Εδεσσαικο.

Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τα βλέμματα αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου τόσο του Ν. Πέλλας όσο και γειτονικών περιοχών καθώς παίζονται πολλά για τις δύο ομάδες που κυνηγούν την πρωτιά μαζί με την Δόξα Μαυροβουνίου τουλάχιστον προς το παρόν γιατί δεν πρέπει να αποκλείσουμε να ξεπεταχτει καποια άλλη ομάδα σε περίπτωση που θα υπάρχουν απώλειες απο τους προπορευομενους.

Η γηπεδούχος Δόξα Εξαπλατανου δείχνει να πατάει γερά στα ποδια της μέχρι τώρα έχει αξιόλογο ροστερ με παίκτες μεγάλης εμπειρίας (Ευθυμης Τσορμπας, Γιάννης Τσολκας, Βαγγέλης Βακιανης, Λάζαρος Δημητριάδης, Θωμας Ουζουνης,Ευριπίδης Παρτσανακης, Χρήστος Μποζινης, Γιώργος Καραδημος) αλλα και παίκτες ταλαντούχους(Βασίλης Τσορμπας, Αντώνης Λεμονακης, Αφοί Γιώργος και Λευτέρης Θωμάς, Νικος Μποζινης, Μενιος Ντογκαρης, Γιώργος Κουντουρας, Ηλίας Κοντακτσης, Κων/νος Χατζηλαμπρινος, Ακης Μουρατακης, Τασος Καραγλανης, Κυριάκος Χαλκιδης) και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο ενώ ο μεγάλος και ιστορικός Εδεσσαικος πρωτοπόρος αυτη την στιγμή στην Α1 θέλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να επιστρέψει μετά από χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Διαθέτει πλούσιο και αξιόλογο ροστερ με παικτες που εχουν παραστάσεις οπως(Τόλης Αποστολου, Δημήτρης Λαφαζανιδης, Γιώργος Τσιρλιδης, Γιώργος Παπαστεργιου, Βασίλης Πουπης, Τασος Παπουλιδης, Χρήστος Παπαηλια, Στέλιος Ρεντζια) και αρκετούς παίκτες με φιλοδοξίες οπως(Κώστας Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Μεταξάς, Γρηγόρης Προυντσης, Άγγελος Κιορτσης, Γιάννης Κουμπους, Γιώργος Καρτζιος, Σακης Βολτσης, Γιώργος Μπαρμπας, Αλεξανδρος Βλαδοβιτης) και σίγουρα δεν αρμόζει να αγωνίζεται στα τοπικα πρωταθλήματα.

Να σημειωθεί ότι προπονητές των δύο αντιπαλων ειναι δυο πρώην επαγγελματίες που σαν παίκτες τίμησαν την φανέλα του Εδεσσαικου οι Αντώνης Σαπουντζης (Δόξα) και Γιώργος Νασιοπουλος (Εδεσσαικος) και ευχή όλων των ποδοσφαιροφιλων είναι να απολαύσουν ενα ματς αντάξιο της φήμης του και νικητής να είναι το ποδόσφαιρο του Ν.Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News