Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Παπαδόπουλος από τον Άρη Υδραίας

Δήλωση


Μετά από ώριμη σκέψη και αρκετή στεναχώρια θέτω την παραίτηση μου και παρακαλώ να γίνει δεκτή.

Πήρα αυτήν την απόφαση διότι τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα δεν έχει την απόδοση που πρέπει και ο μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ.

Θελω να ευχαριστήσω το υπόλοιπο τεχνικό τιμ την διοίκηση και τον φίλαθλο κόσμο που με στήριξε σε αυτον τον δύσκολο δρόμο του πρωταθλήματος.

Αφήνω την ομαδα στην πρώτη θέση και είμαι σίγουρος ότι εκεί θα τερματίσει.

Με εκτίμηση
Χρήστος Παπαδόπουλος
πρώην προπονητής Άρη Υδραιας

11 σχόλια:

  1. Η ανανεωση αρχισε επιτελους εστω κι απο τον παγκο. Να παιρνουν σειρα και οι υπολιποι!!! Καταλαβετε επιτελους οτι με αυτο το υλικο δεν πατε πουθενα. Βαλτε νεα παιδια και καντε ομαδα οπως των τσακων, των σαρακηνων και του εθνικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν άντεξε.Καλό είναι για το ποδόσφαιρο η κακο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσικο οι παππουδες πρεπει να φυγουν οχι εσυ. Καλα ησουν στον παγκο εσυ. Οι τρεις ομαδες που θα ανεβουν κατα σειρα ειναι. 1) σαρακηνοι 2)εθνικος 3)αρνισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεος προπονητής ο ικκου. Ο Τσικος αναλαμβάνει τα μελισσια

      Διαγραφή
    2. Άντε Τσίκο ετοιμάσου. Σαββατοκύριακο στη Βουρβουρού για χελιδονοψαρα

      Διαγραφή
  5. Πρωτος και φευγει....μονο στην υδραια και.στον ολυμπιακο αυτα...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να βλεπουν ορισμενοι,παροτι πρωτη η ομαδα παραιτητε,μπραβο τσικο.οι αλλοι καθηστε αφου πατε τοσο καλα,και συνεχιστε το εργο σας.????

      Διαγραφή
  6. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φεύγει γιατι η διοίκηση δεν έκανε τις μεταγραφες που εισηγήθηκε οπως π.χ αγαθοκλεους, κουδα, δομαζο, αντωνιαδη, φορτουλα, σαραφη, Ιλαρίων κτλ. Ο σαμαρας τον εφαγε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ορεξη των παικτων της υδραιας παρα την ηλικια ορισμενων τα λεει ολα...αξιζει εκει που ειναι και αμα μπορει να βγει και πρωτη μαγκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News