Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου!

Μοιάζει πραγματικά με ολόκληρη πόλη

Το Harmony of Seas, είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που υπάρχει στον κόσμο!

Το συγκεκριμένο πλοίο μοιάζει με ολόκληρη πόλη όπως θα δείτε και περιλαμβάνει ένα σωρό δραστηρίοτητες για το κοινό και άπειρους χώρους διασκέδασης και ψυχαγωγίας, μεταξύ των οποίων και μια τσουλήθρα που περνά από 10 ορόφους, με το όνομα The Ultimate Abyss.
Επίσης, διαθέτει έναν τοίχο για αναρρίχηση, ένα σύστημα από 3 νεροτσουλήθρες με το όνομα The Perfect Storm, καθώς και ένα σχοινί 24 περίπου μέτρων για flying fox. Όλα αυτά, προφανώς και κάνουν αυτό το σκάφος τον απόλυτο προορισμό διακοπών και απόδρασης. Ένας υδάτινος παράδεισος για όλη την οικογένεια. 



Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News