Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Σαν... πρωταθλητής πέρασε απο την Παναγίτσα ο Άρης Υδραίας!

Η διοίκηση του Άρη Υδραιας ευχαριστεί την Δάφνη Παναγίτσας για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδωσει στον δεύτερο γύρο

Φανταστικός ο Άρης Υδραιας περασε σαν... πρωταθλητής απο την Παναγίτσα επικρατώντας με σκορ 5-2 της τοπικής Δάφνης και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας κατακτώντας ουσιαστικά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου αν και αιφνιδιαστηκε δεχομενη πρώτη γκολ έβαλε τα πράγματα στην θέση τους παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο και με ηγέτη και σκόρερ τον νεοαποκτηθεντα Αλεξη Τανουρη (Νειμαρ) που έκανε άνω-κάτω την άμυνα των αντιπαλων ανέτρεψαν το σκορ και έφτασαν στην άνετη νικη που τους έφερε στην κορυφή.

Σκόρερ των πρωτοπόρων πλέον του α' ομίλου της Β' Κατηγορίας ήταν οι Αλέξης Τανούρης Βασίλης Σαμαράς απο 2 γκολ και Αντώνης Αθανασίου (Ντεταρι).

Η διοίκηση του Άρη Υδραιας ευχαριστεί την Δάφνη Παναγίτσας για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται να ανταποδωσει στον δεύτερο γύρο.

18 σχόλια:

  1. Άντε ομαδαραααα πσαχτε τον δεύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ θα εισαι ο δευτερος αλλα δεν το ξερεις ακομα

      Διαγραφή
    2. Να σας δουμε τη κυριακη

      Διαγραφή
    3. Mporei na min eisai oute deuteros

      Διαγραφή
    4. Πσαχτε λεει..υπαρχει και ενα γραμμα το Ψ αν το εχεις ακουστα

      Διαγραφή
  2. Τα γκολ της γδραιας έβαλαν 4 ο Αθανασίου Ντέταρι και 1 ο τοσουνιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσικο σαν τον μουρινιο εισαι. Ατον τον νειμαρ απο που τον ανακαλυψες ρε διαολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΔΡΑΙΑ 34-ΣΑΡΑΚΗΝΑ 33-ΤΣΑΚΟ 30 ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ 30 -ΕΘΝΙΚΟΣ 29 ΑΡΝΙΣΣΑ 29

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το αγορασε το παιχνιδι η ομαδα της Υδραιας σημερα συμφωνα με εγκυρες πηγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα ήμουν στο γήπεδο και καταλαβα γιατι φωνάζουν όλοι οι αντίπαλοι της υδραιας για διαιτησία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να καταλάβεις, αν ήσουν στο γήπεδο τι είδες και δεν είδαμε εμείς. Η Υδραία κέρδισε δίκαια και η διαιτησία ήταν μια χαρά.

      Διαγραφή
    2. Ωραία βουτιά έκανε ο ξανθούλης στο πρώτο πέναλτι..
      Καλα για τα ανύπαρκτα οφσάιντ που έκοβε στην Παναγίτσα ας μην μιλήσουμε καλύτερα

      Διαγραφή
  7. πρεπει να βγαζετε πολυ κομπλεξ με τον αρη υδραιας.εσεις που νομιζετε οτι ειστε παραγοντες, ποδοσφαιριστες[αστο τι βλεπετε την μπαλλα και νομιζετε οτι εινε βομβα]σασ ενοχλουν τα χροναι των παικτων τις υδραιας και δεν λετε το σωστο οτι παιζουν με τοσο αγαπη και παθος και ικανοτητες που εσεις δεν μπορειτεκαι , οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρεια.αντε ασχοληθειτε με κατι αλλο ΑΜΠΑΛΙ,και αφηστε αυτους που μπορουν και μην λετε διαφορες πα.......ες.αυτο που εγινε την κυριακη στο ντερπυ εδειξε τι κανουν οι παπουδες σε 15 λεπτα καιμε 10 παικτες και αν ειχε χρονοθα το γυριζαν τελειως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μεγαλε μπαλαδορε δικιολογησε να γραφεις οτι ναναι γιατι η εισαι αγραματος και δεν ξες που σου παν τα 4 η εισαι κανενα παιδακι 2ρα δημοτικου γιατι ουτε να μηλας δεν ξερεις

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ ξέρεις και να γράφεις και να μιλάς.

      Διαγραφή
  8. 6:53 η ΣΑΡΑΚΗΝΑ είναι στα Γρεβενά. Σαρακηνοι λέγεται το χωριό. άνοιξε και κανενα βιβλίο πριν γράψεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News