Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Μητροπολίτης Σεραφείμ: Ίδιο πράγμα η ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία και την παιδεραστία

Πέταξε τα μικρόφωνα ο Μητροπολίτης Πειραιά

Η κόντρα της Εκκλησίας με την κυβέρνηση για τα σεμινάρια περί ομοφυλοφιλίας στα σχολεία, απασχόλησε και την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω. Η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για να συζητήσουν το θέμα. Πολύ σύντομα, όμως, η κουβέντα βγήκε εκτός ελέγχου.

Το κήρυγμα… αγάπης του Μητροπολίτη Πειραιά περιλάμβανε εκφράσεις όπως: «Για την Εκκλησία αυτές οι συμπεριφορές αποτελούν θανάσιμες καταστάσεις. Είναι μια συμπεριφορά αντιανθρώπινη! Η ομοφυλοφιλία είναι μια τραγωδία! Μια σεξουαλική τραγωδία! Είναι ψυχοπαθολογική εκτροπή»! Μάλιστα, σύγκρινε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδεραστές και τους κτηνοβάτες.

Αυτή του η φράση έβγαλε την Κατερίνα Καινούργιου από τα ρούχα της. «Τι λέτε τώρα; Πώς μπορείτε να λέτε κάτι τέτοιο; Μα συγκρίνετε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνοβασία;» είπε έξαλλη η παρουσιάστρια.

Όταν η Ανθή Βούλγαρη επισήμανε πως στους κόλπους της Εκκλησίας λειτουργούν πολλοί ομοφυλόφιλοι ιερείς, ο Μητροπολίτης εξερράγην: «Είστε συκοφάντρια! Αν τους ξέρετε να τους καταγγείλετε! Είναι εγκληματίες!


Η ένταση κορυφώθηκε όταν στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε να μιλήσει ένας εκπαιδευτικός για το θέμα. Ο κ. Σεραφείμ πέταξε μικρόφωνα και ακουστικά και αποχώρησε φωνάζοντας.


16 σχόλια:

  1. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ?
    ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΦΩΝΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΞΙΟΣ, από τους λίγους που βγαίνουν και τα λένε στα ίσα για τα τραγικά πράγματα που συμβαίνουν στην κοινωνία μας, έχουν βάλει στόχο να καταστρέψουν την χώρα μας έτσι σε λίγα χρόνια θα βγουν και θα μας πουν και για την παιδεραστία οτι είναι φυσιολογική και επιλογή κάποιων ανθρώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκας ο Σεραφείμ τέτοιους κληρικούς θέλουμε όχι ναιναιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπατε αλληλους δεν λεει ο θεος ρε παιδια;Η αγαπατε αλληλους υπο ορους;Για αλλη μια φορα η εκκλησια δειχνει το πραγματικο της προσωπα,μαλλον εσεις οι ΄΄δηθεν΄΄ πιστοι ειστε τα μεγαλυτερα προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.50 εσυ που αγαπας αλληλους πανε τα παιδια σου σε κανενα ανωμαλο παιδοφυλο και πες αγαπω αλληλους....σε λιγο θα μας λενε αν εισαι αντρας πρεπει να πας με αντρα για να εισαι αντρας και αν εισαι γυναικα πρεπει να πας με γυναικα.........

      Διαγραφή
    2. Αγαπάτε αλλήλους ναι.
      Όχι τους ανώμαλους.
      Μη λες οτι σε συμφέρει.
      Ζητα συγχώρεση και θα σε συγχωρήσουν.
      Σταματά αυτό που κανεις και θα σε δεχτούν
      Αν σε φαγουριζει η κωλ......ιδα σου,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
      Ακόμα και τα πρόβατα όπως λες όμως, δεν πάνε τα αρσενικά μεταξύ τους και τα θηλυκά μεταξύ τους.
      Η ανωμαλία είναι γέννημα αρρωστημενων μυαλών,και με αυτά που κάνετε δήθεν προοδευτικοί πάτε να αρρωστησετε και άλλα μυαλά.

      Διαγραφή
    3. Και η θρησκεια αρρωστημενων και αδυναμων μυαλων και ανθρωπων ειναι.Αλλωστε δρακους και μαγους μονο τα παραμυθια εχουν.
      Και προσεξε δεν μιλησα για παιδοφυλους,αλλα σε εναν ομοφυλοφιλο ναι θα το πηγαινα δεν απασχολει κανεναν το τι σεξουαλικες προτιμησεις εχει.

      Διαγραφή
  5. Επειδή διάβασα παραπάνω πολλά "ΑΞΙΟΣ"... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουιζ. Παρακαλώ να δημοσιευθεί. Σε ποιο κλάδο έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ομοφυλοφιλων; Ευκολακι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως και να πούμε η ανωμαλία είναι ανωμαλία Πως να το πούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, δεν έχετε τον θεό σας μισαλλόδοξα φασισταριά... Και εσείς και ο "εκπρόσωπος του θεού"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα και εγώ δεν θα πεταχτεί ένας φιλελες αριστεροβλακας..;;

      Διαγραφή
    2. 10 41 ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ...

      Διαγραφή
  9. Ενώ εσύ τον έχεις στην Κ........πιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο όρος "ανωμαλία" έχει μόνο συγκεκριμένο περιεχόμενο; Πώς ορίζεται η δική σας μη ανωμαλία; Γιατί από αυτά που λέτε φασιστάκια, δεν δείχνετε να ενοχλείστε ή έστω να θυμάστε το τι κυκλοφορεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ στους "κόλπους της εκκλησίας"! Και όχι μόνο ομοφυλόφιλοι...! Για τους οποίους μούγκα ο... θεούσος μητροπολίτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μούγκα;Δεν νομίζω αριστερόταγαροβλαχε αν δει το βίντεο ένας σαν και του λόγου σου το λέει αυτό και ο Σεραφείμ του λέει κατανομασε τους και εγώ θα τους καθαίρεση!!Αν έχεις κάποιο όνομα πέστο αλλιώς είσαι συκοφαντης!!Μίλα με στοιχεία αριστερόταγαροβλαχε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News