Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

«Σώμα παρατηρητών» θα δημιουργήσει η ΕΠΣ Πέλλας - Αντιδράσεις και σχόλια

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Απορίες και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας όσον αφορά το σώμα παρατηρητων που σκοπεύει να δημιουργήσει προφανώς για να καλύψει τις ανάγκες της στα παιχνίδια των τοπικών πρωταθληματων.

Δεν γνωρίζουμε τίνος ιδέα ήταν ωστόσο νομίζουμε ότι το πρόβλημα θα έπρεπε να λυθεί εκ των εσω με τους υπάρχοντες εκλεγμενους που είναι στο Δ.Σ. οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες στα κρίσιμα παιχνίδια.


Ποιοι είναι οι λογοι που σνομπάρουν τα παιχνιδια των τοπικών πρωταθληματων κάποιοι σύμβουλοι οι οποίοι πανε τρέχοντας εκτός Ν. Πέλλας οπου η αμοιβή είναι σαφώς μεγαλυτερη;

Μηπως ο πρόεδρος ο κ . Αντωνίου θα πρέπει να πάρει δραστικα μέτρα και να τραβήξει το... αυτι σε ολους αυτους που αρνούνται να πανε στα παιχνίδια.

Τότε για ποιον λόγο κατέβηκαν στις εκλογές αφού δεν θέλουν να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, κάποιοι μάλιστα επιδεικνύουν την κάρτα της ΕΠΣ Πέλλας για να εξομπαίνουν δωρεάν στα γήπεδα.

Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις άνθρωποι που θελουν να προσφέρουν και δεν κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους έδωσαν οι άνθρωποι που ματωνουν καθημερινά για να κρατήσουν όρθια τα σωματεία.

Δυστυχώς πολλοί φίλοι επικοινώνησαν μαζί μας όταν διάβασαν την ανακοίνωση και τα σχόλια τους ηταν καυστικά και απορούν γιατί υπάρχει αυτή η ανοχή προς αυτους που ειχαν αυτή την ιδέα εκθετοντας όλο το Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας.

28 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε φίλε Γιώργο τα λες αυτα για να ξυπνήσουν αλλα βρίσκονται σε λήθαργο διάρκειας δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ, ΤΗΝ ΜΠΙΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙΟΓΙΔΙ.

      Διαγραφή
  2. εντελώς ελλειπής η "προκήρυξη" αφού δεν βάζει βασικές προυποθέσεις και προσόντα π.χ. ηλικία, ποδοσφαιρικές γνώσεις ή αν εχει διατελέσει διαιτητής ή ποδοσφαιριστής κλπ. μυρίζομαι την δημιουργία "κοματικού" στρατού εν όψει των νεων εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας αφησουμε τους παρατηρητες και να κοιταξουν να ασχοληθουν με τους διαιτητες που σφυριζουν οτι θελουν μεσα στα γηπεδα ανεξελενκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπινο εισαι ο κορυφαιος στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο της Πελλασ τα λες παντα εξω απο τα δοντια.Τετοια ατομα χριαζετε για συμβουλους ο Αντωνιου ,εισαι πολυ μπροστα απο τους σημερινους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...παλάτζα ξές τί θά πεί; ασε λοιπόν τά πονηρά σου.

      Διαγραφή
  5. Οι περισσοτεροι συμβουλοι της Ενωσης ενδιαφερονται για τις ομαδες των χωριων τους:Φουστανη-Αψαλο-Πετρια-Εθνικο Γιανν. ενω ο Μπινος χρονια τωρα μονο για το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπινο εισαι πρυτανης στο ερασιτεχικο πρωτος και με διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΤΟΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    2. Αν ηθελε να διοικησει μπορουσε ανετα να το κανει αλλα αφηνει ξυπνιους οπως εσενα να διοικούν ιδου τα χαλια σας

      Διαγραφή
  7. Όλοι μας πρέπει να δούμε τα προβληματα που υπαρχουν ωστε να βοηθήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αν μπαίνουν παρατηρητές στα ματς θα ανεβει το κοστολογιο κάτι που αποτελεί τροχοπέδη για τους παράγοντες οπότε καταλαβαινει κανείς τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λες αλήθεια κ.Μπινο και ο Αντωνίου σίγουρα συμφωνεί μαζί σου απλά για να μην χαλάσει την σχεση του με κάποιους που φύτεψε ο κ.Τσωτσος στο ψηφοδελτιο κάνει τον μακακα με ολο το σκηνικο να βαραίνει τον ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...νομιζεις οτι συμφωνει, για ρωτα τον και θα παρεις απαντηση, αλλωστε σε τι να συμφωνηση οτι ενα και ενα κανουν δυο? σιγα το αρθρο, προσπαθει να φανει μαγκας ο υπογραφων, τα πονηρα σας αλλου.

      Διαγραφή
  9. Η επς να δει κ τους διαιτητές γιατι δεν γίνεται ο δεμερτζης που παίζει β εθνικη να μην μπορεί να διαχειριστεί ενα ματς β κατηγορίας κ να το διακοπτει. Δηλαδη το γνωστό κολπο παμε αποδυτήρια έρχεται η αστυνομία κ κάνουμε ότι γουσταρουμε μεχρι ποτε θα ισχυει; ξερουν πως ειναι να διοικεις μια ομαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι το γνωστό παραμύθι.την ανικανότητα γενικά την δική μας την φορτώνουμε σε άλλους του χώρου και καθαρισαμαι.χαιρετισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έρχεται ο Σωκράτης να μας σώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10΄21 ΚΑΙ Ο ΔΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.ΕΧΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΔΙΝΑΚΗ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον Καζαντζίδη τον Στέλιο γιατί αλλον δεν γνωρίζουμε; οσο για τον δινακη δεν τρώει πολυ οπως παλια επεσαν τα δόντια του.

      Διαγραφή
  13. Βλεπω τον Δινακη παρατηρητη Προμαχους η Καλη θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με τουςκολλητους του εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο τους: Τρυψιανης-Τσαβδαριδης-Τσεμτσης-Χριστιανιδης-Αντωνιου απο την Ενωση βλεπουμε στα γηπεδα οι υπολοποι ειναι σε λιθαργο!(προεδρος ομαδας Α κατηγοριας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η συμπραξη Τσωτσος,Καζαντζιδης,Δινακης που ετοιμαζουν ειναι η αναπαλαιωση στο ποδοσφαιρο μας!Ο κοσμος θελει φρεσκα προσωπα οι προηγουμενοι ολοι μαζι ειναι 300 ετων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αντωνιου ο Καρακελιδης με εσενα η με τον Καζαντζιδη θα ειναι στις εκλογες της Επσ.Κουνα το κεφαλι σου και σκεψου σε βαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στελιο με Δινακη αρχιδιαιτητη 6 αγωνες θα παιζεις Σα ββατοκυριακο και αλλους 6 ο γιος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Καζαντζιδης ενωει τον προεδρο της Κρυας Βρυσης που ....πεταει η ομαδα του(ο Εξαπλατανιωτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δινακη ασχολησου με καφε στα Καπη της Εδεσσας και ασε ησυχο το ποδοσφαιρο σε φαγαμε στην μαπα τοσα χρονια.Απο Προμαχους το μηνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλκη βοηθα τον Αντωνιου ο Τσωτσος ετοιμαζετε βρηκε αρχηγο τον Σωκρατη απο τον βαλτο μερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μη σκισει κανενα καλτσον!!!!ποιος σωκρατης ρε φιλε μουφα υποψηφιοτητα ειναι,ετσι για να τρομαξουν την ενωση και να παρει τα σπορια της διαιτησιας ο απολλων.αντε να σοβαρευτουμε λιγο κουτσοι γκαβοι ολοι στον αι παντελεημωνα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News