Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Τσοχατζόπουλος

Νωρίτερα είχε ετοιμάσει νέο αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας

Στο νοσοκομείο Αττικόν μεταφέρθηκε εσπευσμένα τη Δευτέρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Νωρίτερα είχε ετοιμάσει νέο αίτημα αποφυλάκισης για λόγους υγείας, ενώ οι συνήγοροί του έχουν έτοιμο το πόρισμα που θα κατατεθεί στο δικαστήριο.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνηγόρου, Κ. Κοτσαλή, στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος «εξετάστηκε από τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρ. Κλωνάρη. Η κατάστασης της υγείας του κ. Τσοχατζόπουλου, όπως αυτή εμφανίζεται σήμερα και τα αντίστοιχα συμπεράσματα καταγράφονται στο πόρισμα, το οποίο ο προαναφερθείς Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής συνέταξε και παρέδωσε στον Καθηγητή Λεωνίδα Κοτσαλή, πληρεξούσιο δικηγόρο του πρώην Υπουργού, με εντολή να το εγχειρίσει το ταχύτερο ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου».

Το αμέσως επόμενο διάστημα το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του.

7 σχόλια:

  1. Αντε ακη τα καταφερες αποφυλακιζεσε να ζησεις πλουσιοπαροχα το θεατρακι επιασε αυτη την φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε, καλη λευτερια....πιες στην υγειά μας κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε να βγεις και να ανοίξεις το στόμα σου, να μιλήσεις για ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. etsi filos...krima ston kosmaki pou ton kataklepsane!!!oloi mas plironoume tou AKI MAS TIN ZEMPEKIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε ταλιμπαν ένας γεράκος 80 χρονων και Ωνασης να λεγεται και βασιλιας να ειναι τι ζωή να χαρεί παπάρα? όποιος επιζητεί το φυσικό θάνατο ακόμα κι ενός κακοποιου ως τιμωρία προφανώς δεν ξέρει ότι ονομάζεται ψυχικά διαταραγμένος.Για τον πολιτισμένο άνθρωπο και ο δολοφόνος ακόμα έχει δικαιολογιες.έλος με τα απωθυμένα εκδίκησης.Τόσο ξύλο φάγατε μικροί? πληγές αγιάτρευτες κουβαλάει πολύς κόσμος τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαγασακο πρασινοφρουρε εδειξες την ιδια ανθρωπια και στους δικτακτορες? Εκεινοι κακοι ηταν δεν σε ενδιεφερε ε μπετον αρμε?????

      Διαγραφή
  6. Αφού δεν μπορεί να τα χαρεί ας τα δώσει πίσω έτσι κι αλλιώς κλεμμένα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News