Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ασφαλτοστρώσεις σε Κωνσταντία, Αρχάγγελο και Χρυσή! Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Δήμαρχος Αλμωπίας!

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκεπτόμενος τα παραπάνω χωριά, διαπίστωσε κάποια σημεία τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης και ήρθε η ώρα να κάνει πράξη την δέσμευσή του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ασφαλτοστρώσεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αλμωπίας στις Τ.Κ. Κωνσταντίας, Αρχαγγέλου και Χρυσής. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκεπτόμενος τα παραπάνω χωριά, διαπίστωσε κάποια σημεία τα οποία χρήζουν άμεσης παρέμβασης και ήρθε η ώρα να κάνει πράξη την δέσμευσή του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνει πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος στον περιφερειακό της Κωνσταντίας και σε τμήμα της Χρυσής. Στον Αρχάγγελο θα γίνουν παρεμβάσεις καθαίρεσης πλακόστρωτων δαπέδων σε τμήμα δρόμου που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, ενώ θα γίνει οριοθέτηση με κυβόλιθους από τσιμέντο.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 39.999 ευρώ (με το ΦΠΑ) από τη ΣΑΤΑ 2017.






8 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καο στην Ιδα να ερθετε. Εχουν χαλασει τα αυτοκινητα μας με τοσες τρυπες. Ειδικα στο δρομο προς Φιλωτεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκει στην ανατολικη ολο παραπονα ειστε, χωριο για χωριο δεν εχει αφησει ο δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο δρόμο από Αρχάγγελο για Σκρά έχει κάτι νεροφαγώματα δίπλα στην άσφαλτο το πρώτο στα 850 μέτρα μετά τη γέφυρα και το άλλο 2,5 χιλιόμετρα πιο πάνω.(αυτό είναι παλιό και ακόμα αντέχει).
    Αυτά αν δεν προσεχτούν θα τον φάνε το δρόμο από κάτω και η αποκατάσταση θα είναι δυσκολότερη.
    Μπορεί βέβαια να μην είναι δουλειά του δήμου αλλά σε κάποιον πρέπει να το πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον περιφερικο του Λυκοστομου θα τον φτιαξει κανεις; ουτε τρακτερ δεν μπορει να ανεβει πια απο τα νεροφαγωματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΤΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως φίλε μου το κάναν, το κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, ίσως όχι (για λίγο καιρό) στον Αρχάγγελο αλλά σε κάποιο άλλο "παραδοσιακό" χωριό ή δρόμο.
      Βλέπεις η βλακεία (και η διαφθορά) είναι ανίκητη.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News