Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Εκλογές ζητά η ΝΔ: Η αποτυχία της κυβέρνησης ανεβάζει διαρκώς το λογαριασμό για τους πολίτες

"Οι εκλογές είναι τμήμα της λύσης του προβλήματος της χώρας και αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους Έλληνες"

Εκλογές ζητά η ΝΔ δίνοντας απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως η Κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη της μεγάλης καθυστέρησης στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, με δραματικές, όπως λέει η Πειραιώς, συνέπειες στη ρευστότητα της οικονομίας.

"Η ανικανότητα, η αποτυχία της Κυβέρνησης και η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση ανεβάζουν διαρκώς το λογαριασμό που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταθέτει, εντός και εκτός Ελλάδας, με αξιοπιστία, το εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.

Προωθώντας τις αναγκαίες αλλαγές που απαιτούνται για το συμφέρον ολόκληρου του ελληνικού λαού. Φορώντας και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας" τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

"Οι εκλογές είναι τμήμα της λύσης του προβλήματος της χώρας και αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους Έλληνες".

2 σχόλια:

  1. Αυτό το τρελό μόνο στην ελλάδα γίνεται.Ένα απο τα δυο κόμματα που μας έφερε ως εδώ ζητάει εκλογές ωστέ να βγει και να μας σώσει!Καμία ελπίδα δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΟΚΣΗ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News