Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Μορφωτικός Σύλλογος Πιπεριάς: Μια μεγάλη οικογένεια που προσφέρει πολλά στο χωριό!

Ένας Σύλλογος που όσο περνά ο καιρός, τόσο και δυναμώνει την προσπάθειά του για ανάδειξη των ηθών και εθίμων του τόπου μας και ταυτόχρονα συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χωριό

Μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα και με τις ευλογίες της εκκλησίας έκοψε την Βασιλόπιτά του ο Μορφωτικός Σύλλογος Πιπεριάς στο εστιατόριο «Όαση» και επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ένας Σύλλογος που όσο περνά ο καιρός, τόσο και δυναμώνει την προσπάθειά του για ανάδειξη των ηθών και εθίμων του τόπου μας και ταυτόχρονα συμβάλει με όσα μέσα διαθέτει σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το χωριό.

Με μια Διοίκηση ενωμένη που πορεύεται με κοινούς στόχους και οράματα και ενεργά μέλη και εθελοντές που συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες οι οποίες αναβαθμίζουν σημαντικά τον πολιτισμό και την παράδοση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου κερδίζουν επάξια τις εντυπώσεις σε κάθε τους εμφάνιση και ταξιδεύουν στο χρόνο τους θεατές.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης και ο Πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Μπαρμπαγιάννης.












2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολιτισμός δεν είναι τα πανηγύρια.Αυτό το μαθαίνουμε σιγα σιγα όλοι.Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News