Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο Δήμος Αλμωπίας μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον (ΦΩΤΟ)

Τυχεροί αναδείχτηκαν η ΔΗ.Κ.Ε.Α. και η Δήμητρα Λουμπουνάκη που έτυχαν το φλουρί στις δύο Βασιλόπιτες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή Βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Αλμωπίας. Μέσα σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον ήρθαμε πιο κοντά και ζήσαμε όμορφες στιγμές, αφήνοντας για λίγο τις υποχρεώσεις στην άκρη.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί να εργαζόμαστε όλοι μαζί συλλογικά για ένα κοινό στόχο: την εξυπηρέτηση του πολίτη και την ανάδειξη του τόπου μας με κάθε τρόπο.

Οι εργαζόμενοι είναι οι άμεσοι συνεργάτες που έχουμε ως αιρετοί και οφείλω να πω ότι προσπαθούν πολύ. Τους ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου που στηρίζουν το έργο μας ως Δημοτική Αρχή και εύχομαι καλή χρονιά με υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Τυχεροί αναδείχτηκαν η ΔΗ.Κ.Ε.Α. και η Δήμητρα Λουμπουνάκη που έτυχαν το φλουρί στις δύο Βασιλόπιτες.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News