Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Πώς θα καταλάβεις ότι η κοπέλα σου είναι νυμφομανής

Πώς όμως μπορείτε να καταλάβετε αν όντως μία γυναίκα είναι νυμφομανής ή απλά της αρέσει να φλερτάρει;

Μπορεί πολλές φορές αν θέλουμε να πειράξουμε κάποια φίλη μας να της λέμε πως είναι «νυμφομανής», όμως σύμφωνα με τους ειδικούς της ψυχικής υγείας η νυμφομανία είναι ασθένεια.

Πώς όμως μπορείτε να καταλάβετε αν όντως μία γυναίκα είναι νυμφομανής ή απλά της αρέσει να φλερτάρει; Κι όμως στις λεπτομέρειες κρύβεται η διαφορά.

Η βίβλος των ψυχικών διαταραχών «diagnostic and statistical manual of mental disorders», που έχει εκδοθεί στις ΗΠΑ, αναφέρει πως μία νυμφομανή μπορείς να την διακρίνεις από τα παρακάτω.Όταν συνεχώς μιλάει για το σεξ ακόμα και τις πιο άκυρες ώρες, όπως παραδείγματος χάριν όταν είναι στο γραφείο της. Οι νυμφομανείς συνηθίζουν να ανοίγουν συνέχεια συζητήσεις για την σεξουαλική δραστηριότητα.

Η ψυχαναγκαστική και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά, πολλές φορές, εμποδίζει την γυναίκα να έχει άλλες συμπεριφορές όπως ψυχολογικές, εργασιακές και άλλες. Ακόμα και να τις έχει όμως δεν δίνει ιδιαίτερη βάση σε αυτές.

Η ίδια πολλές φορές καταφεύγει και σε ψυχαναγκαστικό αυνανισμό αφού δεν της αρκούν οι σεξουαλικές δραστηριότητες παρόλο που είναι συχνές.

Ανεξέλεγκτη είναι και η συμπεριφορά της. Μπορεί δηλαδή να αλλάξει χαρακτήρα προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει.

7 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ ΤΈΤΟΙΑ?? ΠΕΘΑΊΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχουν αλλα δεν τις βλεπουμε

      Διαγραφή
    2. Δεν υπαρχουν τετοιες γυναικες τωρα παντοφλα και σεξ μια φορα το μηνα.... ξενερωτες γυναικες

      Διαγραφή
  2. Φτανει βρε μ αυτες τις χαζομαρες πια εχετε τρελανει ολα τα παιδακια !!! ΕΛΕΟΣ! Καπου εχουμε χασει το δρομο μας και το σκοπο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαντάμ η κρίση θέλει δυνατό σέξ. Καί οχι συνεχεια μέ τα ιδια προσωπα. Μπορεις να τρως γιά μία εβδομάδα κάθε μέρα φασόλια; δοκιμασετο; η αλλαγή, τό καινούργιο, τό παράνομο δίνει αλλο χρώμα στόν ερωτα.

      Διαγραφή
  3. Ποιος είναι ο σκοπός μας 12:16? Να αισθάνομαστε ενοχές όλη μέρα και να υμνούμε τόν Κύριον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News