Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Βερύκιος: Έβγαλε την υπάλληλο της τράπεζας... στον αέρα!

Μετάνιωσε για την ώρα και τη στιγμή που τον πήρε τηλέφωνο!

Τι το ήθελε η υπάλληλος της τράπεζας να καλέσει τον Δημοσθένη Βερύκιο! Εκείνος δεν έχασε καιρό και την έβγαλε on air για να τα πούνε!

Ο Δήμος Βερύκιος την έβαλε ανοιχτή ακρόαση και ζητούσε επίμονα να μάθει ποια είναι και τι θέλει, λέγοντάς της αρχικά ότι είναι τραγουδιστής και κοιμάται, ενώ στη συνέχεια είπε πως είναι το αφεντικό του και θέλει να τον απολύσει! Αυτό που είδαμε δεν περιγράφεται με λόγια.




Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News