Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καρδίας εκστρατεύει σήμερα ο Αλμωπος

Να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι φέτος αναμετρήθηκαν δύο φορές

Συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αλμωπός σήμερα Τετάρτη καθώς για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αντιμετωπίζει τον ΑΟ Καρδίας στο γήπεδο των Νέων Επιβατών (ΠΑΟΝΕ).

Με καλή ψυχολογία μετά το διπλό της περασμένης Κυριακής επί του Εορδαϊκού η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θέλει το τρίποντο για να αναρριχηθεί κι άλλο στην βαθμολογία, ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι οι αντίπαλοι φέτος αναμετρήθηκαν δύο φορές για το πρωτάθλημα στην Αριδαία με σκορ 2-2 και στο κύπελλο στην Θεσσαλονίκη όπου ο Αλμωπός προκρίθηκε στα πέναλτι μετά το ισόπαλο 0-0, στο αλησμόνητο παιχνίδι όπου ο Γρηγόρης Καραγιαννίδης έγινε το πρόσωπο της φίλαθλης Ελλάδας αποκρούοντας τέσσερα πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News