Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Στην παράταση «άλωσε» την Γουμένισσα ο Φ.Ο.Α.

Κορυφαιος των νικητών ο Τζατσης που διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των αντιπάλων ενω μεγάλη ηταν η συμβολή στην νίκη των Μακροπουλου, Τοπαλιδη

Το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης χρειάστηκε ο ΦΟΑ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του τοπικού και ιδιαίτερα μαχητικού ΑΟΚ με σκορ 65-73 κι ενω ο κανονικος αγώνας τελείωσε με 63-63.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν το προβάδισμα πετυχαινοντας εύκολα καλάθια σε αντίθεση με την ομάδα του Παναγιώτη Βατση που δυσκολευοταν να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι.

Σιγα σιγα ισορροπησαν όμως και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα στην ππαραταση με άμυνα γισ σεμινάριο στο έξτρα πεντάλεπτο που τους κρατά σε απόσταση αναπνοής απο τον πρώτο ΑΟΚ Βέροιας τον οποίο υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Αριδαιας.

Κορυφαιος των νικητών ο Τζατσης που διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα των αντιπάλων ενω μεγάλη ηταν η συμβολή στην νίκη των Μακροπουλου, Τοπαλιδη.

Η σύνθεση του ΦΟΑ (Π.Βατσης) Αμπαρης, Κανονιδης, Σαμαρτζιδης 1, Τοπαλιδης 12, Αμανιδης, Μπεγλοπουλος 13, Παπαβρααμ 3 (1), Υποδηματοπουλος, Μακροπουλος 15 (1), Αργυρος, Τζατσης 29 (5).

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News