Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Νέος προπονητής στον Μ.Α. Πέλλας ο Κώστας Μαυροβουνιώτης

Έχει αγωνιστεί παλιότερα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Οδυσσέα Κορδελιού ενω μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Μακεδονικού Γέφυρας ομάδα Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΜ

Ο Κώστας Μαυροβουνιώτης ανέλαβε να οδηγήσει το καράβι του Μ.Α Πέλλας μετα την παραίτηση του Κώστα Νινιατσουδη καθώς πι συζητήσεις με την διοίκηση είχαν αίσιο τελος. Έχει αγωνιστεί παλιότερα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Οδυσσέα Κορδελιού ενω μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο του Μακεδονικού Γέφυρας ομάδα Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξερω τι εχει γινει στην Πελλα αλλα αν θελεις να εχεις μελλον δεν επιτρεπεται να απομακρυνεις εναν προπονητη που εχει δειξει πως κανει σοβαρη και πολυ καλη δουλεια χωρις λογο. Το οτι παραιτηθηκε ο Νινιατσουδης εμενα κατι μου λεει πως η διοικηση της Πελλας ειχε απαιτησεις και στοχους οι οποιοι δεν συμβαδιζουν με το ροστερ της. Κριμα γιατι τετοια παιδια αξιζουν πολλα παραπανω και δεν θα βρουνε ποτε αντικαταστατη παρομοιο με αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News