Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ημερίδα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Σημαντική πρωτοβουλία από τον Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας

Tέτοιες εκδηλώσεις μόνο θετικά μπορούν να σχολιαστούν από τη στιγμή που αποσκοπούν στην ανάδειξη δυνατοτήτων που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες στους επαγγελματίες της περιοχής μας

Ενημερωτική ημερίδα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή αρκετών επαγγελματιών της περιοχής μας.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν το εξής: «Παροχή δωρεάν Υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Πέλλας με Συμμετοχή στην Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Πέλλας. Στις Επιχειρήσεις παρέχονται: Εταιρική mini-ιστοσελίδα, Ηλεκτρονική Βιτρίνα Προϊόντων & Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) τα οποία διαχειρίζονται πλήρως από την κάθε επιχείρηση».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέες Εμπορικές Πύλες του Επιμελητηρίου για τον Τουρισμό και την προώθηση των Τοπικών Προϊόντων αλλά και την Τοπική Αγορά Προϊόντων με δυνατότητα τη δημιουργία Ηλεκτρονικής Αγοράς Αριδαίας. Παράλληλα έγινε γνωστή η διαδικασία συμμετοχής, ο τρόπος χρήσης των υπηρεσιών από τα μέλη, καθώς και άλλες καινοτόμες δυνατότητες.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας κ. Νίκος Ρίζος, στόχος όλων των παραπάνω δράσεων είναι οι επιχειρήσεις της Αριδαίας εκμεταλλευόμενες τις νέες ηλεκτρονικές δυνατότητες που παρέχει το Επιμελητήριο Πέλλας, να μεγιστοποιήσουν την προβολή και κυρίως τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6944423273 (Νίκος Ρίζος) και στο e-mail: melirryton@hotmail.com.

Αξίζει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, ότι τέτοιες εκδηλώσεις μόνο θετικά μπορούν να σχολιαστούν από τη στιγμή που αποσκοπούν στην ανάδειξη δυνατοτήτων που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες στους επαγγελματίες της περιοχής μας. Είναι σημαντικό που ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας λαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες και ελπίζουμε αυτές οι δράσεις να επεκταθούν ακόμα περισσότερο προς όφελος της τοπικής μας οικονομίας. Φυσικά, όλα αυτά για να συμβούν θα πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση και των νέων ανθρώπων που θα είναι καλό να συμμετέχουν ακόμα πιο ενεργά.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News